fbpx

Testimonials

Karin was verward, wanhopig en wist (letterlijk) niet waar ze het zoeken moest…

Dit is Karin. Enkele maanden geleden kwam ze naar mij toe. Compleet vastgelopen in haarzelf. Haar binnen- en buitenwereld hadden niks meer met elkaar te maken. Ze kampte al lang, te lang, met diepe, vaste, heftige issues en emoties.

Karin zocht hulp, maar kwam er in het oerwoud van coaches, therapeuten en methodieken niet uit wat voor haar nu het beste, diepste en duurzaamste zou werken. Tot Creatrix® op haar pad kwam. Haar eerste reactie: “te mooi om waar te zijn!”. Nadat het internet binnenstebuiten was gekeerd op zoek naar slechte reviews, besloot ze om er helemaal voor te gaan. Ze startte haar Creatrix® traject bij Moms&More. Want wat had ze te verliezen…

Samen zijn we aan de slag gegaan. Ze kwam binnen met een lijst van 53 blokkerende emoties en overtuigingen. De meeste scoorden een 9 of 10 (waarbij 0 is ik heb er geen last van, 4 is wat de meeste mensen voelen, en 10 is ik ga er aan onderdoor). We hadden samen zo’n sessie of 5 nodig om deze lijst te tackelen en daarbij ook de verborgen wortels naar boven te halen en deze voor eens en altijd op te lossen. Zodat ze niet opnieuw allerlei gedoe en geëtter kunnen veroorzaken.

Het resultaat: kijk onderstaande video maar waarin Karin open en eerlijk over haar proces vertelt.


Dit is Sanne voor en na haar Creatrix® traject. Sanne voelde zich ontzettend schuldig, keurde zichzelf af, piekerde continue en voelde zich onrustig. Zeker omdat ze ook continue openstond voor allerlei prikkels, en zich niet kon afsluiten viel ze vaak uit tegen haar kinderen. Dit vrat energie. Na haar traject kan ze zich dit niet meer voorstellen. Het is een wereld van verschil! Ze is daarvoor veel productiever en ervaart veel meer rust.

Sanne
Dit is Amal voor en na haar Creatrix® traject. Amal heeft ontzettend veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar zette zichzelf nog steeds op de laatste plaats. Haar grote wens is om andere vrouwen te helpen, maar miste daarvoor een puzzelstukje. Ze voelde zich nog niet compleet. Na slechts 4 sessies is Amal een hoop ballast kwijt, voelt ze zich dicht bij zichzelf.

Amal
Hoor en zie wat Creatrix® Jacqueline gebracht heeft. Hoewel het traject heel anders was dan ze van te voren had verwacht, is na haar sessies niet meer bang om dingen te missen en dat ze het niet goed doet.

Jacqueline
Dit is Josephine voor en na haar Creatrix® traject. Josephine voelde onzekerheid, angst en niet goed genoeg. Ze was heel kritisch naar zichzelf, perfectionistisch, legde heel veel druk op zichzelf en kon dit niet loslaten. Ook niet na verschillende sessies bij een psycholoog en na EMDR. Ze voelde zich klein, gestresst, piekerde en had een kort lontje. En daar was ze helemaal klaar mee. Na 4 sessies voelt Josephine zich opgelucht, heeft ze bakken met energie, maakt ze zich minder druk. Ze voelt vertrouwen en vrijheid.

Josephine
Zie hier Iris voor en na haar Creatrix® traject. Iris zat niet lekker in haar vel. Ze voelde zich eenzaam en alleen, boos en uitgeput. Ze deed zichzelf tekort met als gevolg dat het voor haar voelde alsof ze een verdoofd leven leidde, ze niet meer wist wat ze wilde, wie ze was en hoe ze dit moest veranderen. Na slechts 3 sessies bij Moms&More heeft ze haar eigen leven weer in handen. Iris voelt zich nu een stuk positiever en heeft weer lol in haar leven. Een last is van haar schouders gevallen.

Iris
Dit is Susanne voor en na haar Creatrix® traject. Susanne stond op het punt van instorten, was radeloos doordat ze meer rekening met anderen hield dan zichzelf en onzekerheid haar opbrak. Een paar maanden later blikt ze terug op haar programma bij Moms&More en is ze heel anders naar de situatie gaan kijken, heeft ze geen bevestiging meer nodig van anderen en is ze meer zichzelf.

Susanne
Dit is de video-testimonial van Nathalie over haar Creatrix® traject. Nathalie werd in haar leven geblokkeerd door de gevolgen van misbruik en dacht daardoor ‘ik ben niet goed genoeg’ en ‘ik doe er niet toe’. Ze dealde met faalangst en durfde niet op haar gevoel te vertrouwen. Een half jaar na haar programma bij Moms&More kijkt ze terug op wat Creatrix® haar gebracht heeft. Ze ervaart een hele positieve flow.

Nathalie
Bekijk de video-testimonial van Florentine, die in Brazilie woont en werkt, over haar Creatrix® traject. Na 4 sessies voelt ze zich niet langer meer teleurgesteld in zichzelf, haar leven en haar werk en straalt ze weer.

Florentine
Bekijk de video-testimonial van Joke over haar Creatrix® traject. Binnen een aantal weken is ze een stuk zelfverzekerder geworden en veel ontspannender.

Joke
Zie de video-testimonial van Natasja over haar Creatrix® traject. Binnen een paar sessies was ze weer blij met zichzelf.

Natasja
Bekijk de video-testimonial van Frédérique over haar Creatrix® traject. Binnen een aantal sessies vond ze zichzelf terug.

Frédérique
Bekijk de video-testimonial van Iris over haar Creatrix® traject. Binnen een paar weken was ze van haar issues met haar moeder af.

Iris
Bekijk de video-testimonial van Laura over haar Creatrix® traject. Binnen no-time was ze van haar “Ik ben niet goed genoeg” gevoel af.

Laura
I managed to tackle fears and limiting beliefs I had for a long time. One of them, for example, was that I would often describe myself as an anxious person. Last week I discussed with somebody aand I told her “I’m an anxious person” and suddenly, it was all wrong in my head and it did not resonate anymore with me. So I corrected and said “I used to be an anxious person”. That’s one of the multiple examples I could give 😊 I’m glad I did this program, especially that it happened at a very tough time of my life. It was completely different from what I experienced in the past and I could see the switch after a couple of sessions. The program is different because it makes you use your full creative potential to create and repair your ancestral lines. I came to Nikolien with a bunch of fears and limiting beliefs that we took one after the other in order to make peace with them, to make disappear the negative part of them. Nikolien never gave up and patiently walked me through it. I believe everybody is experiencing something different while doing the program. For me, it took a few sessions to start seeing some results. But what really made the program work is that Nikolien accompanies you but you do the work. She is never going to make it for you. Because you are both fully committed to it, it works. It’s like a puzzle, let the pieces get into their place and then everything starts changing. She was always honest and talking to me frankly but with a lot of kindness. Nikolien coached withh honesty, openness, empathy and kindness, which was exactly what I needed. I did not need pity and I did not get it. It was perfect I feel much better now and I am looking forward my next steps, more free and happy than I was 😊 Thanks Nikolien! I’m glad I met you!
S.
Terugkijkend om mijn traject bij Moms&More durf ik meer buiten mijn comfortzone te treden. En geniet meer!
Creatrix is een methode waarbij je op een speelse manier kijkt naar overtuigingen en blokkades, zonder dat het pijnlijk is om het aan te kijken. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het is pijnloos en heeft blijvend effect. Creatrix heeft mij een compleet ander mens gemaakt. Het heeft mij weer doen leven. Ik vond het fijn dat ik op een speelse manier aan de slag ben gegaan met mijn beperkende overtuigingen en blokkades en het geeft me vertrouwen dat ik weet dat ik mijn bloedlijn ervan heb verlost en het niet meer komt. Ik vind dat Nikolien me heel fijn begeleid heeft. Ze toont begrip en geeft je een schop onder je kont als het nodig is. Dankjewel Nikolien voor je fijne begeleiding!
Amanda

Moms&More heeft ervoor gezorgd dat ik weer lekker vooruit ga in het leven. Ik had het idee dat ik niet het beste uit mezelf haalde en betrok veel zaken op mezelf. Door de PowerMom sessies sta ik weer stevig en energiek in mijn schoenen en voel ik goed wat ik zelf wil.
Het is geen coaching in de zin van veel praten, Nikolien werkt met visualisaties. Ze geeft duidelijke aanwijzingen tijdens de sessies en het maakt daarbij niet uit hoe je het voor jezelf visualiseert. Het bijzondere is dat het direct werkt en heel effectief is. Niet ellenlang praten dus. Dat was wel even raar in vergelijking met andere coaching sessies die ik heb gedaan. Maar hé, als het werkt dan werkt het!
Natuurlijk vond ik het ook wel fijn om te weten hoe dan werkt. Kort gezegd komt het erop neer dat je door de visualisaties vanuit een ander perspectief naar jezelf en de wereld om je heen gaat kijken.
Voor mij heeft het veel veranderd. Ik besloot uit de baan te stappen waar ik niet deed wat ik kan. En eigenlijk na de eerste sessie van fase 2 was ik er al uit dat ik voor mezelf wilde beginnen. Na wat verdere verdieping ben ik hiermee gestart en nu ga ik aan de slag als zelfstandig communicatieadviseur.
Nikolien, je bent een fijn en warm mens en je kwam op het juiste moment in mijn leven. Het geeft me veel energie om te doen wat ik leuk vind! En daar profiteert iedereen om mij heen van. Bedankt!
Stefanie Nelissen, Trotse eigenaar van communicatiedate.nl

Lieve Nikolien,
Dank je wel voor jouw oprechte aandacht, je strenge blik soms, je humor. Je daadkracht. Al dat tezamen maakt dat mijn coachingstraject een succes is geworden. Nog bijna dagelijks verras ik mezelf, hoe ongecompliceerd ik kijk naar zaken die voorheen ‘dikke vette beren’ op de weg leken. Onbevangen en opnieuw beleef ik een heleboel dingen en ik kan je zeggen dat ik ervan geniet! Het is echt een investering in mezelf geweest. Ik heb weer zin. En soms niet, al duurt dat nooit lang. Het sluimert niet meer, beperkt me niet meer. Acceptatie, omarmen en door! Blijf vrouwen empoweren zoals jij dat kan :). Thanks, my lovely! ❤️
A.M. Van den Bercken
Ik heb tot mijn opluchting bereikt te voelen dat ik iemand ben. Ik kies meer voor het leven en het deelnemen ipv schrap zetten én ik voel me hier niet schuldig over. Ik neem mezelf én mijn vrouwelijk flow serieus (nooit gedacht, ik vond het een hoop onzin en was hier oordelend in en stelde mijn lat hoog, evenals mijn eisen aan anderen). Ik geef mezelf meer toestemming om te vertragen en ben minder een wandelend hoofd. Ik was mijn eigen saboteur en vind mezelf nu best gezellig gezelschap:) Ik ben minder boos (de “ gewone” dingen daar gelaten…ik ben ook maar mens hè) en vooral minder bang en somber. Ik treed meer naar voren, ben duidelijk en speelser. Ik ben erachter gekomen dat ik iets kan, creatief ben en gevoeliger ben dan ik dacht. Inmiddels zit ik in de juiste passende flow in werk, weet wat ik niet kan en waarin ik regie kan pakken. Met mijn relatie is er meer rust en ruimte, humor en ontspanning en intimiteit. Soms verdwijn ik nog in werk, zorg om anderen en schoonmoederperikelen maar ik blijf er minder lang in hangen.
Creatrix zelf snap ik eerlijk gezegd nog niks van. Het gaf mij in ieder geval precies de juist afstand van al mijn negatieve overtuigingen (ga terug! Niet mee bemoeien) en ik kon beter voelen dat het leven zoals ik het leidde écht niet zo bedoeld was.
Ik heb naast Creatrix veel aan de klik met Nikolien gehad. Zij was voor mij de juiste mix van steunend zijn en tevens begrenzend, “Own your shit” op een constructieve manier. Ik stop mijn “hand nog in de oven” maar weet ook dat ik zelf degene ben die regie moet blijven pakken. Ongeacht welk traject ook, je zult zelf aan de slag moeten.
Het is een grote stap om de keuze te maken dit traject aan te gaan, maar waarschijnlijk zit je diep genoeg om überhaupt een traject te overwegen. Het aangaan (zoals alles in het leven denk ik) is altijd de beste weg ipv blijven zitten waar je zit.
Manon P.
Ik heb anders naar mezelf leren kijken. Ik werd mij heel erg bewust van mijn eigen gedrag en gedachtes en leerde iedere gedachte een plekje te geven en te veranderen. Ik maak nu keuzes op basis van mijn intuïtie, mijn “gut”-feeling. Ook voel ik me steviger in het leven staan. Het traject bij Moms&More was intens, maar het was het 1000% waard. Het voelde namelijk echt alsof er iets gebeurde in mij, ik transformeerde stap voor stap steeds meer. In vergelijking tot andere coaching programma’s is dit praktischer. Voor mij was dit super belangrijk, omdat ik van nature erg ongeduldig ben en ik heb een “ik weet het allemaal wel”-attitude. Doordat Creatrix® zo praktisch en to the point is, leerde ik op een leuke en snelle manier door bepaalde patronen heen te werken. Het programma is een transformerend traject, waar je ontzettend veel van leert. Je komt er gegarandeerd sterker uit en je voelt je meer “jezelf”. Maar You have to put in the work! Anders voel je alleen maar weerstand. Als je hier klaar voor bent, dan is Creatrix® echt het beste wat je voor jezelf kunt doen. De begeleiding van Nikolien is super. Ze weet precies wat je nodig hebt, vaak is dat die “tough love”. Soms niet altijd even leuk om te voelen, maar van binnen weet je dat het nodig is! Nikolien is er altijd voor je en je voelt echt dat ze wil dat je de beste versie van jezelf bent. Dank je Nikolien, dat je mij onder “je wings” hebt genomen en mij gepusht hebt om door te zetten. Ook heb je mij geholpen met het anders kijken naar mijn emoties als vrouw en mens zijnde. Ik ben klaar voor de volgende fase in mijn leven en ik heb er zin in!
Soumaya
Creatrix® ben ik toevallig tegen gekomen tijdens het googelen.
Ik besloot om ermee aan de slag te gaan omdat het vrouwelijke aspect me enorm aansprak. Om met hoofd, hart en buik op één lijn te komen, oftewel in balans in het leven te staan, voelt gewoon enorm fijn. Dat wil eigenlijk iedereen.
Ik ben 58 jaar en houd me al ang bezig met zelfontplooiing, ontwikkeling. Dat is ook iets wat nooit stopt in het leven, als je het mij vraagt. De existentiële vragen, leren over jezelf, reflectie en dit in handelen om kunnen zetten is soms niet eenvoudig en daarin liep ik tegen overtuigingen aan die me in de weg zaten en was ik behoorlijk streng en kritisch op mezelf.
Creatrix® sessies zijn zonder inmenging of interpretatie van de coach, in dit geval Nikolien, ook dat was voor mij een essentieel punt. Je gaat in jezelf aan de slag met dat wat jou belemmerd. Het is niet moeilijk. Het is geen zwaar werk. Iedereen kan dat.
Als je nieuwsgierig bent naar de details is daar genoeg info over te vinden. Ik ben nu klaar met het traject en voel dat mijn kijk op het leven is veranderd. Het gevoel om te kunnen kiezen waar je je focus legt en niet klem te zitten in overtuigingen of gedachtenpatronen is bevrijdend. Daar ben ik heel blij mee, dat geeft ruimte in mijn lijf en in mijn hoofd.
Ook heb ik ruimte ervaren in het traject. Ik had wat tijd nodig tussen de sessies, dat was prima. Heel erg fijn en respectvol, voelde dat.
Nikolien, dank je wel voor je begeleiding. Ik ga op pad met mijn nieuwe verworven vrijheden waarin ik me mezelf kan omarmen en meer van mezelf ben gaan houden.
Dineke, therapeut
Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Nikolien terecht. Na een leven lang tegen dezelfde issues aan te lopen, waarin ik ook veel goede relaxte jaren heb gehad, staken oude issues toch altijd weer de kop op. Na de eerste sessie merk je al direct dat het effect op je leven heeft. Het is een fijn maar voor mij ook een pittig traject geweest. Langs alle emoties die ik dacht verwerkt te hebben, maar eigenlijk onder het tapijt geschoven had. Daardoor kwamen ze ook elke keer weer terug, als er triggers waren.
Nu na mijn sessies merk ik echter dat ik rustiger ben, sta relaxter in het leven. En bij triggers heb ik niet meer de terugval die ik normaal gesproken had. Dit is zo’n fijne ervaring. Daarom ben ik ben enorm blij dat ik Creatrix® ben gestart en kan het iedereen aanraden. Bedankt Nikolien! Lisette
Ik voel mij erg goed na de sessies met Creatrix®. De altijd aanwezige onrust is echt verdwenen, ik voel me kalm en erg sterk. Het zorgt ervoor dat ik ook duidelijk voel wat ik wil en welke stappen ik daartoe wil nemen en tegelijkertijd stel ik grenzen. Iets wat ik in het verleden (lees 3 maanden geleden 🙂 ) niet makkelijk vond. De eerste 3 sessies heb ik echt wel gedacht ‘is dit het nou?’. Eigenlijk bereik je op een vrije simpele manier een groot resultaat. Ik kwam bij mezelf veel boosheid tegen maar echt, na de 3e sessie voelde ik me steeds lichter worden. Inmiddels heb ik ook mijn eigen handleiding gevonden (YESSSSS….) en geniet ik er zelfs van om alleen (zonder echtgenoot en kids) zijn. Sterker nog, ik zoek het zelfs op. Esther
Ik klopte aan voor Creatrix® toen ik me vrij wanhopig voelde in mijn leven, ik ben therapeut en ik heb al heel veel therapie gevolgd en ik ben (daarna) therapie gaan geven.
In alle jaren lijk ik wel steeds gevoeliger geworden, elke emotie om me heen, neem ik waar, en ik kon me er niet goed in afgrenzen.
met als gevolg dat ik compleet leegliep.
Misschien geloofde ik er niet meer in, dat er iets was, wat mij nog kon helpen. Ik had immers alles al gedaan.
Ik verlangde naar rust en ‘gewoon’ leven, maar dat ‘gewoon’ lukte me niet.
De rust na elke Creatrix® sessie was heerlijk en gaandeweg werd ik overall rustiger.
Wat ik vooral merk is, dat issues in mijn leven vaak minder diep snijden en dat het sneller opgelost is. Daar ben ik erg blij mee.
Verder zijn mijn grote levensvragen, bijvoorbeeld: “wat wil ik met mijn werkende leven?” niet beantwoord na Creatrix®,
maar er is nu wel meer ruimte om dat te onderzoeken, omdat ik minder tijd hoef te besteden aan allerlei ‘brandjes blussen’.
Brechtje
Na anderhalf jaar aanmodderen met mijzelf en mijn omgeving wat heeft geresulteerd in een burn-out heb ik diverse malen, via Skype, contact gehad met Nikolien omdat ik bij mij zelf voelde dat er iets moest veranderingen maar ik wist niet hoe. Na deze contacten en de berichten via facebook en de site heb ik besloten om de opleiding van Creatrix® te gaan doen. De opleiding was zeer interessant en intensief om te volgen. Er kwam veel bij mij los, zodanig dat ik heb besloten om ook een individueel traject bij Nikolien te volgen. Ik heb ervaren dat Nikolien met de methode van Creatrix® mij heeft kunnen brengen van een gitzwarte, negatieve blik naar mijzelf toe naar een witlichte, positievere blik naar mijzelf en mijn omgeving. Ik heb gewerkt aan mijn zelfwaarde, mijn zelfvertrouwen, mijn bestaansrecht en mijn recht om mijn mening te geven. Ik, en mijn omgeving, merk dat ik veel rustiger ben van binnen en dit ook uitstraal. Ik sta meer open voor mijzelf en voor anderen en ik sta open voor verandering zonder dat ik mijzelf daarin negatief benader. Ik ben actief bezig om deze veranderingen te bestendigen in mijn dagelijkse doen en laten.
Judith Leenders
Ik merkte dat het weer te veel voor me werd: mijn werk, mijn gezin, alle dingen die ik wilde en de dingen die ik moest. Nikolien had me eerder goed geholpen dus heb ik haar gemaild. Het traject was zwaar maar goed te doen. Na een sessie was ik telkens heel moe. De aanpak was anders dan ik had verwacht. Ik snap nog steeds niet hoe het werkt. Maar ook nu, anderhalve maand na mijn laatste sessie, heeft het nog steeds effect! Ik kijk vriendelijker naar mezelf. Het traject heeft me veel gebracht. Ik maak duidelijkere keuzes voor mezelf en mijn omgeving, durf eerder nee te zeggen of mijn menig te geven. Eerder was ik soft en hakte ik minder knopen door, bleef het soms een beetje hangen. En stapelde zich dus alles op. Nog steeds gaat het niet perfect, maar ook daarin ben ik zachter voor mezelf geworden. Ik ben blij dat ik weer voor Nikolien gekozen heb. En mijn man ook ?, die heeft nu een veel stabielere vrouw.
A.R.
Het is na Creatrix® helemaal geen probleem meer om mezelf te zijn. Ik voel me heerlijk vrij. Al die
vreemde kronkels en overtuigingen die ik had, die heb ik gewoon echt niet meer. En dat is heel raar, dat
dat er gewoon niet meer is, want het is zo lang een gedeelte van je geweest. Het zit er gewoon niet
meer.
Merel, Huisarts
Terugblikkend op mijn programma bij Moms&More ruim een jaar geleden: Het doel dat ik met mijn traject bereikt heb, is dat ik geen angst/paniek aanvallen meer heb. De knoop in mijn buik die er zo lang als ik mij kan herinneren zat is weg. Al ruim een jaar!! Mijn zelfvertrouwen is omhoog geschoten en ik laat niet meer over me heen lopen. Ik durf voor mezelf op te komen zonder dat ik er nachten van wakker lig. Wat er anders is in mijn leven? Ik leef veel meer voor mezelf en durf aan te geven wanneer mensen over mijn grenzen gaan of dat ik sommige dingen gewoon niet wil.
Ik heb het traject als prettig ervaren. Alles is in mijn tempo gebeurd en Nikolien heeft heel goed aangevoeld wat voor mij de beste manier was. Wij hebben via Skype gewerkt omdat ik in het buitenland woon. Heerlijk om thuis in mijn luie stoel te zitten en beter uit een sessie te komen. Het verschil met andere “therapieën” is dan ook dat het heeft geholpen!
Nikolien is voor mij een super mens! Ze voelt aan hoe ver te gaan, luistert naar wat ik zeg en weet het te verwerken in een
sessie. Nikolien is duidelijk en neemt zeker geen blad voor de mond en dat is precies wat ik nodig had. Zelfs maanden na de laatste sessie denk ik nog aan dingen die ze gezegd heeft en weet ik dat het goed is.
Dus overweeg je met Nikolien aan de slag te gaan? Geef het een kans. Je zult zien dat het werkt! Doe het echt! Ik ben nog steeds mezelf alleen een sterkere vorm van mezelf. Ik kan het niet genoeg aanraden. Ik heb mezelf jaren tegengehouden om me beter te voelen. Hier heb je geen keus, je voelt je beter zonder je hele leven door te praten tot vervelens toe. Ik val in herhaling maar DOE HET, PROBEER HET!! Je zult er geen spijt van krijgen. Het heeft mijn leven zoveel makkelijker en leuker gemaakt!
Carine Visser
Ik voel me nu heel anders dan voor Creatrix® Het is een wereld van verschil. Ik kijk nu anders
naar mijzelf en heb het gevoel dat ik er ook mag zijn. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Het voelt
alsof er een last van mijn schouders is gevallen, en dat terwijl mijn persoonlijke omstandigheden de
afgelopen tijd ongewijzigd zijn gebleven. Maar hoe ik er nu in sta is een enorm verschil. Vanessa
Voorafgaand aan mijn traject bij Nikolien kampte ik met onzekerheid over mezelf, mijn werk en het moederschap. Dit leidde tot uitputting en tot gevoelens van kwaadheid, frustratie en uiteindelijk ook veel schuldgevoelens.
Ik heb altijd gedacht dat ik moest veranderen om me gelukkig (met mezelf) te voelen. Maar door het traject bij Nikolien ben ikzelf niet wezenlijk veranderd, maar de manier waarop ik naar mezelf en naar de wereld om me heen kijk zijn wezenlijk anders geworden. Het resultaat is dat ik mezelf op een hele natuurlijke en logische manier accepteer en waardeer. Bijna zo dat ik me afvraag waar ik nou al die tijd zo mee geworsteld heb.
Het traject bij Nikolien heeft me veel meer rust en zelfvertrouwen gegeven met als gevolg meer energie en een leuker leven. Marloes
Met dit programma van Moms&More heb ik mijzelf terug gevonden. Na ruim een jaar weggezonken te zijn in een zware burn-out kwam ik in 4 sessies eindelijk weer terug op aarde. Terugkijkend op het traject ben ik heel tevreden met de resultaten, ik vind de methode nog steeds raar en onwennig, maar er is maar 1 manier en dat is je volledig overgeven en volgen. Voordat ik bij Nikolien terecht kwam heb ik ruim een jaar 2x per week een psycholoog bezocht om van mijn burn-out af te komen. Dit hielp niets. De vergelijking met de psycholoog is dan ook bijna niet te maken, het lijkt in niets op elkaar. Bij de psycholoog werken ze ook hard aan je problemen alleen werken ze daar puur met je verstand, helaas laat het verstand ons wel eens in de steek en heeft het verstand de oplossingen niet. Bij Nikolien was ik binnen 4 sessies van mijn burn-out af! Nikolien heeft het geweldig gedaan! Een dikke vette 10 voor deze geweldige vrouw. Dus als je behoefte hebt ergens uit te komen waar je geen uitweg meer ziet, is het tijd je over te geven en te volgen. Wat heb je te verliezen? Baat het niet, schaadt het niet. Als je je er maar wel aan overgeeft, het heeft geen zin er tegen te vechten dan kun je beter iets anders zoeken. Dikke dankjewel lieve Nikolien!
Nancy
Ik heb hier heel veel antwoorden gekregen, handvaten hoe ik meer in mezelf kan geloven, geloven dat ik er toe doe. Het is heel verrassend omdat je meestal met een coach heel veel
voorbereiding moet doen en hier hoeft dat helemaal niet. Hoogstens moet je nadenken welk aspect je
nog wilt aanpakken. En ook geweldig te zien dat je zoveel antwoorden in jezelf hebt. Waar je eigenlijk
nooit de tijd voor neemt om daar in jezelf goed naar te luisteren. Het was super om van al diesaboterende emoties af te komen.
Karin, Marketing Manager bij een bank
Er zijn op verschillende vlakken dingen veranderd, ik denk dat een van de belangrijkste uitkomsten, direct of indirect het gevolg van de coaching, is dat ik mijn zelfvertrouwen op professioneel vlak, wat ik al een aantal jaar kwijt was, weer heb teruggevonden. Door het beginnen met de coaching kon ik eens met iemand praten over mijn bore-out en alles wat er speelde, dat heeft ook geholpen, en ook om dingen weer in een ander perspectief te zien, te relativeren. En de coaching heeft „beren“ van de weg gehaald. Op het werk gebeurde in parallel ook wat dingen die een uitbarsting van mijn kant veroorzaakten, waardoor ik eindelijk ook bij mijn management de zaken op tafel heb kunnen leggen. En door dit alles is het balletje gaan rollen: ik kreeg een nieuw project erbij en veel meer begrip van mijn management, voelde me vervolgens beter in mijn huidige rol, en kreeg ook weer het zelfvertrouwen om weer te solliciteren met een positieve instelling (ik was op en af al bijna 2 jaar aan het solliciteren met 0 resultaat). En daardoor liep dat ineens ook veel beter en heb ik uiteindelijk een nieuwe baan gevonden. Dat is gelukt doordat ik weer wat positieve energie kreeg en ook uitstraalde, daar ben ik van overtuigd, en het coachingstraject heeft daar zeker toe bijgedragen uiteraard. Ik zit in mijn priveleven ook lekkerder in mijn vel. Dus ik ben blij dat ik dit heb gedaan, er is heel veel veranderd in een korte tijd, en op de koop toe hebben we ook een huis gevonden dichter bij het werk, wat onze kwaliteit van leven zal verbeteren, en ik ben ook nog zwanger. Er gebeuren ineens allerlei positieve dingen dus, eigenlijk te veel om te bevatten!
Nikolien, je begeleidde me heel goed en wat veel tijd en energie heb je in me gestoken zeg, hartstikke bedankt daarvoor. De vaste prijs met daarna in feite onbeperkte mogelijkheid tot skypen, dat is echt geweldig, ik denk dat veel coaches met een vast aantal sessies kunnen werken, maar om zoveel sessies te kunnen hebben als nodig, dat is natuurlijk helemaal top: het is pas klaar als het klaar is!
Ik zou zeggen: als je vastzit prive en/of in je werk, en je ziet geen uitweg: ga ervoor, het komt niet voor niets op je pad. Het is geen wondermiddel, en je moet echt ook wel zelf aan de slag en bereid zijn kritisch naar jezelf te kijken, maar het is zeker dat er dingen zullen veranderen. Misschien eerst maar een klein dingetje, maar al is het maar genoeg om de impasse te doorbreken en de energie weer te laten stromen, dan volgt de rest vanzelf. Het is even een investering, maar het is het echt meer dan waard!
Jenny D.
Het is heel opvallend dat in zo’n korte tijd ik me heel anders voel, terwijl er eigenlijk niets
veranderd is in mijn omstandigheden. Ik voel me veel meer ontspannen, kalmer, met meer rust en
acceptatie. Ik slaap beter en alle flutgedachten zijn weg. Ik geniet meer van de kleine dingen, omdat het
allemaal niet meer zo groots hoeft.
Anoniem, Coach
Ik had al veel verschillende dingen geprobeerd, ik wist daardoor hoe ik met bepaalde situaties moest omgaan maar het voelde niet zo. Nu ik mijn traject bij Nikolien heb afgerond weet ik niet alleen hoe ik de dingen wil/moet doen maar het voelt ook goed als ik het zo doe! Dit maakt voor mij het grote verschil tussen Creatrix® bij Nikolien en andere dingen die ik heb gedaan. Nikolien is eerlijk en rechtdoorzee daarmee helpt ze je verder te komen en dingen onder ogen te zien. Twijfel je of je dit traject in moet gaan dan zou ik je aanraden het zeker te doen, gun het jezelf!Anoniem, Medisch Specialist
Voordat ik het coachingstraject bij Moms&More aanging was ik erg zoekende welke richting ik op moest gaan ten aanzien van mijn loopbaan. Voor het werk van mijn man zijn we naar het buitenland verhuisd, heb ik mijn baan als docente in Nederland opgezegd en ben ik een tijd huismoeder geweest. Toen de kinderen fulltime naar school gingen begon het bij mij weer erg te kriebelen om weer aan de slag te gaan. Ik heb toen besloten om een studie te volgen die niet aansloot bij mijn eerdere werkveld, ik dacht dat het goed zou zijn om nu ik de kans had uit mijn ‘comfortzone’ te stappen. Hoewel de opleiding heel interessant was en ik er veel van heb geleerd, gaf deze toch niet de voldoening naar waar ik zo naar op zoek was. Wat dan? Op dat moment kwam ik Nikolien tegen en heeft zij mij begeleid in mijn zoektocht naar het antwoord op deze belangrijke vraag. Door haar enorme toewijding en deskundige coaching ben ik erachter gekomen waar mijn passie echt ligt en heb ik nu de overtuiging dat ik op de juiste weg ben. Dat geeft zoveel rust; ik sta te popelen om aan mijn nieuwe avontuur te beginnen. Binnenkort start ik met een nieuwe opleiding tot kindercoach! Nikolien, heel erg bedankt. Je bent een topper!!!Kelly Kuijpers - van den Broek
Na het programma bij Nikolien ben ik rustiger geworden en heb ik geen uitbarstingen meer. Hierdoor ben ik uit de vicieuze cirkel gestapt van boos worden en me achteraf heel schuldig voelen. Het traject verliep soepel en logisch. Nikolien had tijdens het traject door dat er ook een hormonaal probleem moest zijn. Zij heeft toen het roer om gegooid en we zijn de hormonale problemen gaan aanpakken. Hiermee werd Creatrix heel succesvol en vielen alle stukjes uiteindelijk in elkaar. Het was dan ook een mooi traject waarin je met jezelf aan de slag gaat op een makkelijke, lichte manier. Nadien ben je weer heel en compleet zonder allerlei moeilijke toestanden te moeten doorwerken.
Nikolien kijkt naar wat echt nodig is, zij kijkt verder dan de methode die zij hanteert. Ze biedt maatwerk en is niet beroerd te doen wat moet gebeuren. Zij is hartelijk en doortastend, een liefdevolle coach! Ik voelde me bij Nikolien geaccepteerd. Nikolien, bedankt voor je vertrouwenwekkende, liefdevolle op maat gemaakte begeleiding!Angela
Het Creatrix® traject bij Nikolien heeft mij laten ervaren dat je op een andere manier naar je eigen emoties kunt kijken en er mee kunt leren om gaan. Op een schaal van 4 – 10 had ik een aantal emoties die mij bijna dagelijks in een kramp hielden.
Door Creatrix® te ondergaan kan ik nu beter los komen van die „kramp” . De emoties zijn hanteerbaar en minder bepalend in mijn dagelijks functioneren. De visualisatie oefeningen werken relativerend en er komt rust voor in de plaats.
De begeleiding van Nikolien was top! Altijd bereid en beschikbaar om op je vragen en ervaringen in te gaan en mee te denken over de juiste aanpak om tot het beste resultaat te komen.
Bedankt Nikolien en succes met het begeleiden van vrouwen die de stap naar een bewust een liefdevol leven voor zichzelf willen vinden.Meriam Mulders
Ik kwam bij Nikolien terecht met een vraag over mijn werk. Er zat van alles niet lekker, qua werk en privé, maar het leek mij te veelomvattend om dit allemaal tegelijk aan te pakken. Maar Nikolien stond er op om dat toch te doen. Ik heb door het PowerMom met Passie – Programma heel erg gemerkt hoe alles met elkaar samenhangt en elkaar beïnvloedt. En dat het dus de goede beslissing was is om ‘aan alles tegelijk te werken’. Nikolien beloofde resultaten in een paar weken tijd. Het leek me sterk dat dat zou lukken, maar ik vond haar garantie dat we langer door zouden gaan als dat nodig was, heel prettig. En ze heeft zich daar aan gehouden, want we zijn inderdaad iets langer door gegaan. Maar alsnog heb ik enorme resultaten bereikt in een hele korte tijd! Ik heb mijn baan opgezegd zonder dat ik echt zicht had op iets anders, maar ik wist wel wat ik wilde gaan doen en die nieuwe baan kwam binnen een paar weken op mijn pad! Ook ben ik een nieuwe studie gaan doen en heb ik positieve knopen doorgehakt in mijn relatie. Ik vind aan de ene kant dat ik er hard aan gewerkt heb, maar aan de andere kant heb ik juist ook het gevoel dat het vanzelf gegaan is.
Wat ik fijn vond aan de manier van werken van Nikolien, is dat ze op een hele praktische manier voor snelle resultaten zorgt. Verder deden we een deel van de sessies via Skype, wat veel tijd scheelt en echt effectief is. Nikolien is echt een rots in de branding. Heel rustig en zelfverzekerd. Als zij zegt dat het gaat lukken, dan geloof je dat gewoon. Voor mij was ze precies op de juiste momenten luisterend en terughoudend, of juist een beetje streng en doortastend.
Ik ben wel eens eerder door mensen gecoacht en begeleid, maar de inzichten of resultaten daarvan ebten meestal snel weg. Ik schrijf deze testimonial een paar maanden na afronding van het traject en ik kan oprecht zeggen dat de resultaten van het PowerMom met Passie – Programma beklijven. Het is niet zo dat alles in mijn leven nu perfect is of dat ik nooit meer in mijn valkuilen stap, maar ik voel veel beter aan hoe ik bij moet sturen en durf dat ook te doen. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen en ben nu dagelijks aan het uitvinden waar die weg dan precies naar toe leidt, maar ik geniet van de reis.Shirley Mather
Ik had het gevoel dat er een soort afstandelijke schil om mij heen zat, die nu gewoon weg is.
Ik voer altijd heel erg op mijn rationele kant maar zit nu veel meer in mijzelf. De eerste van de drie
sessies heeft de meeste impact gehad, omdat we daar de grootste thema’s hebben beetgepakt, en nu
bij de finish zie ik dat het me heel veel heeft gebracht en heel veel heeft opgelost.
Chantalle, Ondernemer
Het traject bij Nikolien heeft mij geholpen de rustpunten in mijn leven in te bouwen waar ik zo hard naar op zoek was. Ik vond het heel moeilijk om de trein even stil te zetten en de ontspanning op te zoeken die mijn lijf en geest af en toe nodig hebben. Door de sessies heb ik stukjes van mijzelf ontdekt die ik kan gebruiken om even een andere wereld in te stappen. Ik kan nu beter loslaten en afstand nemen als er te veel op mijn bord gemaakt. Het heeft me letterlijk lichter gemaakt. Voor mij is het traject een dierbaar zaadje dat geplant is en dat de rest van mijn leven verder kan groeien.
Nikolien is een hele betrokken coach die recht voor zijn raap haar mening geeft. Dat laatste kan heel verfrissend zijn en geeft je vaak net het zetje dat je nodig hebt. Wat ook prettig is aan Nikolien, is dat ze niet opgeeft voordat zij het gevoel heeft dat het beter gaat.
Door je mee te laten voeren door de Creatrix® sessies, realiseer je dat de sleutel tot een oplossing voor jouw problemen gewoon in jezelf ligt. Creatrix® helpt je om de juiste kennis en krachten aan te boren die je al lang bij je draagt. Je kunt je ontdoen van overbodige ballast en leert gewoon jezelf te zijn. En dat alles op een hele ontspannen en down-to-earth manier, heel bijzonder!Ingelise, Persofficier
Mijn doel was om uit de overlevingsstand te komen en mijn huidige situatie te kunnen accepteren, en – als het even meezat – weer te kunnen genieten van mijn leven. Na één sessie kwam ik al uit mijn survival modus, na drie sessies was ik rustig, blij, tevreden en actief. Mijn leven is precies hetzelfde, maar ik ga er anders mee om. Natuurlijk heb ik nog steeds wel eens een ergernis of frustratie, maar dat is binnen mum van tijd voorbij. Het me emotioneel omwentelen in negativiteit is voorgoed voorbij. Ik kan het elke vrouw die ‘vast’ zit aanraden! Nikolien is heel ‘what you see is what you get’. Dat sprak me enorm aan. Ze wil alleen met je werken als je er echt voor gaat, als je echt committed bent. Wat ik fijn vond is dat je volledige verantwoordelijkheid moet nemen en dat zij jou alleen op die manier verder kan helpen. Ik geloof daar volledig in. Nikolien is oprecht, scherp, positief en eerlijk. Ze neemt geen blad voor haar mond en dat verwacht ze ook terug. Met Creatrix® wist ik niet echt wat me overkwam. Na de eerste sessie voelde ik me opgeruimd en verward tegelijkertijd. Na de tweede sessie was het al minder verwarrend, het klopte juist meer allemaal. Door Creatrix® voelde het alsof ik ‘gereset’ werd. Het verwarrende kwam ook omdat ik dacht: hoe kan ik me nou na één sessie al zó geweldig voelen, daar zou je toch maanden therapie nodig voor moeten hebben? Voordat ik aan het traject begon dacht ik: ‘Zal ik op vakantie gaan of dit traject met Nikolien doen?’ Maar toen bedacht ik me dat ik na een reis natuurlijk weer in dezelfde prut zou terugkomen. Ik besloot het traject te starten en na één sessie wist ik al dat ik een geweldig besluit had genomen. Als je emotioneel goed in je vel zit dan heb je altijd vakantie in je hoofd.Lucie, Coach
Wat een geweldige ervaring was het, om onder Nikoliens leiding Creatrix® te ondergaan! Het lijkt bijna alsof Nikolien kan toveren…
Alle frustrerende emoties die mij dwars zaten, zijn verdwenen. Het combineren van een drukke baan met een gezin met drie kleine kinderen is ineens een stuk gemakkelijker geworden. Ik voel me zoveel lichter en blijer. Nikolien is zeer empathisch en betrokken. Alles is er bij haar op gericht om het beste uit de ander te halen. Bij mij is ze daar zeker in geslaagd en ik ben haar daar heel dankbaar voor!Anoniem
Ik zat vast in mijn oude patroon en deed alles voor de anderen, nu kijk ik naar wat belangrijk is en wat er nodig is om mezelf goed te voelen. Door mezelf te veranderen is er ook meer harmonie in mijn leven. Door het programma ben ik achter mijn sterkste eigenschappen gekomen op een no-nonsens manier. Dit geeft mij kracht om door te gaan mijn droom te volgen. Ik benut nu, na mijn PowerMom met Passie – Programma, mijn volle potentie in het leven. Ik ben zelfverzekerder in mijn communicatie op het werk, ik sta steviger in mijn schoenen en ik weet waar ik naar toe wil in mijn leven en zet stappen dit ook te bereiken.
Nikolien is No-Nonsens! Geen gezeur maar aan de slag. Een fijne manier van werken en daarnaast is het echt een uitkomst dat de sessies ook via Skype kunnen. Je kunt dan vanuit je eigen veilige plek stap voor stap de veranderingen aan.
Ik vond de begeleiding van Nikolien ontzettend fijn! Geen gezeur maar resultaten. Daarnaast echt een gesprekspartner en iemand die je wilt helpen je doel te bereiken. Ik geef haar een dikke 10!Melanie Senden, Rekencoach en Rekendocent Summa College te Eindhoven
Al mijn doelen heb ik behaald, ik ben ontzettend blij! De uitkomst heeft mij gegeven wat ik graag wilde bereiken. In het begin van de coaching had ik echt geen idee wat er uit zou komen en ik ben dan ook heel erg blij en dankbaar met jou hulp, Nikolien. Je hebt mij als persoon kunnen doorzien, je hebt mij inzichten gegeven waar ik elke keer weer mee aan de slag kon en die mij verder
hebben geholpen. Ik had dit nodig om zover te komen, heel veel dank.
Nikolien, je hebt de juiste expertise in huis en heb mij ook verrast doordat je mij zo goed kon doortasten. De aandacht en focus tijdens de gesprekken vond ik heel erg prettig. Ik vond jouw begeleiding echt heel goed! Daarnaast vind ik je een zeer prettig en aardige vrouw, die haar vak heel goed verstaat. Echt een aanrader!Anoniem (volgde het PowerMom met Passie - Programma)
Mijn doel om erachter te komen wat ik nou echte wilde doen qua werken, is goed uit de verf gekomen. Ik weet nu dat mijn kwaliteiten bij HRM liggen. Ik kijk positief terug op het gehele traject. Ik heb meer rust gekregen en heb duidelijk voor ogen wat ik wel en vooral niet wil. Ik maak nu duidelijkere keuzes.
Nikolien begeleidde mijn program heel goed en ik vond het fij dat ze zich kritisch naar mij opstelde.
Het was voor mijn een hele positieve ervaring die ik niet zou willen missen. Ik kan niet heel duidelijk omschrijven wat er gebeurd is, maar ik sta anders in het leven. Heb meer rust in mezelf gevonden en weet nu heel goed wat ik wil. Ik ga niet meer over mijn eigen grenzen heen.Roos
Door het PowerMom met Passie – Programma kan ik loslaten, ik pieker niet meer, durf mijn mening te geven en laat niet meer over me heen lopen. Ik vond de sessies met Nikolien altijd erg prettig, voelde me op mijn gemak en had er echt wat aan. Het is iets wat een beetje gek klinkt als je het uitlegt, maar het verandert in een paar weken je hele leven. Mensen die je niet vaak ziet, zien gelijk een ander persoon. Ik heb mijn omgeving versteld doen staan met hoe ik toen mijn leven leidde en hoe ik dat nu doe!Suzanne
Ik heb alle doelen die ik wilde bereiken bereikt met dit Programma. Ik ben zekerder van mezelf en weet waarvoor ik in de wieg ben gelegd. Mijn leven is zeer positief veranderd! Ik ben zelf positiever en merk dat het me veel meer brengt dan maar te gaan zitten afwachten.
Het is ongelooflijk, maar ik kom meer voor mezelf op. Ik ben meer mezelf en blijf dichter bij mezelf bij het maken van keuzes. Ook merk ik dat mensen daar positief op reageren en het respecteren. Dat voelt heel goed en fijn.Ik voel me veel zekerder van mezelf. Ik wist wel wat ik wilde, maar liet dat vaak niet blijken, omdat ik bang was voor reacties.
Nikolien heeft mij heel goed begeleid. Erg prettig dat ik een berichtje kon sturen en vrijwel direct antwoord van haar kreeg. Ook stelde ze de goede vragen, waardoor ik weer ging nadenken over bepaalde onderwerpen waar ik aan moest werken.
Ik heb een coachingsprogramma gevolgd waar ik sceptisch aan begon, maar waarmee ik bijna ben gaan geloven in magie. Het is een bijzondere ervaring dat alles op elkaar afgestemd wordt wanneer je jouw pad bewandelt. Ik raad het iedereen die het gevoel heeft in de wachtkamer te zitten!Susanne Boekhoorn-Janssen
Mijn hoofd was ontzettend vol voordat ik het PowerMom met Passie – Programma begon. Ik voelde voortdurend stress en ik was in het dagelijks leven vergeetachtig en warrig. Nu ik het programma heb afgerond voel ik mij overduidelijk meer ontspannen en veel meer gefocust.
Ik ben heel erg te spreken over Nikolien. Zij is erg prettig in de omgang, nergens overheersend, soms licht sturend en daar waar nodig op een positieve manier kritisch. Ik heb haar begeleiding als zeer constructief en persoonlijk ervaren.
Voordat ik met het programma begon had ik het gevoel dat ik op een heel druk kruispunt stond waar ik totaal geen overzicht had. Door het programma heb ik het overzicht terug en weet ik nu welke kant ik op wil. Mijn verstand en gevoel zitten ook op één lijn, dat is heel lang niet zo geweest.Marike, Verloskundige
Door het programma dat ik bij Nikolien heb gevolgd voel ik mij veiliger in mijn lichaam en ben ik rustiger. Ik heb al een paar keer een programma bij Moms&More gevolgd en ik vind Nikolien geweldig! Iedereen zou absoluut een programma bij Nikolien moeten volgen. Het is onbetaalbaar en verandert je leven!Iris Dijkema, Eigenaar I Belleza,
Door het programma bij Moms&More durf ik mijn grenzen aan te geven. Ik zeg nu wat ik denk en hou het niet voor mij alleen. Ik kan weer door de bomen het bos zien. Ik heb meer evenwicht in werk en privé gekregen waardoor ik nu voor een tweede kindje kan gaan in combinatie met mijn werk. Ik heb door mijn inzichten nu door dat ik wel goed genoeg ben en dat ik niet hoef te jagen naar het onbekende. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en durf ik eindelijk te doen wat ik doe en ga doen. Ik ben er klaar voor en dankbaar. Ik heb er echt zin in om als zelfstandige aan de slag te gaan.
Nikolien begeleidde mij heel goed en duidelijk. Het PowerMom met Passie – Programma is geweldig als je meer duidelijkheid in je patronen in je leven wil, dat je inzichten helder worden, als je weer rust wil en de dingen en situaties beter onder controle wil hebben.Alejandra, Eigenaar Stralende Mama - www.stralendemama.nl
Ik weet wat mijn Purpose is en heb een loopbaanstap in die richting gemaakt. Ik voel mij vol energie en ervaar flow en synchroniciteit. Dit programma heeft mij binnen korte tijd oplossingen geboden en ik zou het iedereen aanraden. Ik heb zoveel inzichten gekregen op persoonlijk en zakelijk gebied. Voor dat ik met het programma begon wist ik niet meer wat mijn passies waren en wat voor werk ik wilde doen. Nu heb ik binnen 5 weken zoveel bereikt en ben ik heel gedreven om mijn visie te verwezenlijken en werk te doen waar ik van hou en een verschil mee kan maken.
Ik heb veel inzichten gekregen op persoonlijk en zakelijk gebied. Het is inmiddels 4 maanden later en ik ervaar het nog steeds; ik ben nog steeds vol energie, ervaar flow en synchroniciteit en ik bouw verder op het doel dat ik met het programma heb bereikt.
Nikolien heeft mij uitstekend begeleid. Ze was goed bereikbaar, stond altijd voor je klaar en antwoordde heel snel. Ze is heel intuïtief en voelt je heel goed aan en past haar begeleiding daarop aan. Zij doet waar ze goed in is, werkende moeders begeleiden naar een gelukkig leven en dat heeft ze ook bij mij gedaan en daar ben ik haar heel dankbaar voor.A.S.J., Zelfstandig Ondernemer
Door het PowerMom met Passie – Programma heb ik het doel bereikt dat ik weet welk werk bij mij past en waar ik gelukkig van word. Wat voor mij anders is, is dat ik positiever en blijer in het leven sta. Ik ben enthousiast, kan bepaalde situaties beter relativeren en ben thuis rustiger geworden. Ook naar de kinderen toe. Ik heb meer rust in mijn huidige werk gekregen doordat ik weet welke kant ik op wil. Wat er ook anders is, is dat ik merk dat ik minder goed tegen mensen kan die negatief zijn en in mijn ogen aan het ‘zeuren’ zijn in plaats van actie ondernemen.
Ik vond het heel erg spannend om dit programma te beginnen omdat met name het onbekende voor mij ongrijpbaar was. Ik ben heel nuchter en dit maakt dat altijd wil weten waarom dingen gebeuren of hoe iets zit. Ik heb het toch maar over me heen laten komen. Niet proberen te begrijpen hoe werkt, gewoon ondergaan.
Ik voel rustig en dat brengt me al zoveel. Ik voel me sterk in mijn keuze en merk dat ik me niet uit het veld laat slaan. Wat voorheen wel gebeurde en ik dan gewoon weer op de oude voet verder ging. Als het nu een beetje tegen lijkt te zitten, lijk ik het beter te relativeren.
Nikolien was super. Zij is erg goed in haar communicatie en begeleiding. Ze stelt je gerust op de juiste wijze en weet je ook tot actie aan te zetten. Ze staat 24/7 voor je klaar, dit voelt fijn en vertrouwd. Ik vind het bewonderenswaardig hoe ze in zo’n korte tijd een vertrouwensband met je krijgt en inzicht krijgt in je situatie. Het voelde fijn en goed om door Nikolien begeleid te worden.
Ik ben zo blij dat ik met Nikolien in contact ben gekomen en als ik moeders in mijn omgeving spreek waarvan ik denk dat dit traject waardevol kan zijn dan zal ik het zeker niet laten om Nikolien aan te bevelen omdat ik iedereen de ervaring en beleving gun die ik ook ervaren en beleefd heb.Gladys Salvadori, HR Adviseur bij AM Groep
Ik heb met het PowerMom met Passie – Programma bereikt dat ik meer werk vanuit mijn Purpose. Kwetsbaarheid is mijn kracht en ik durf deze kant meer van mezelf aan anderen te laten zien. Ik voel me sterk en kwetsbaar tegelijk.
Nikolien is heel goed in haar vak en wist op het juiste moment de juiste dingen te doen. Dit programma vond ik heel doel- en resultaatgericht. Het was een erg mooie ervaring en ik kan het iedereen aanraden die echt met zichzelf aan de slag wil.Anoniem, HR Adviseur
Na mijn programma bij Moms&More heb ik bereikt dat ik weet wat ik wil qua loopbaan. Ik ben nu bezig met het opstarten van een eigen praktijk en mag mezelf nu ondernemer noemen. Wat er nu anders is? Ik heb tijdens het traject de opleiding tot trainer Hormoonfactor afgerond, ik heb een personal trainer in de arm genomen en ik sta ingeschreven bij de KvK met Dé Ontzwangercoach. Ik kijk heel positief terug op mijn traject bij Nikolien en ik vind het jammer dat het is afgerond. Ik voel me gesteund en gemotiveerd.
Nikolien is heel prettig in de omgang, fijn in gesprekken, steunend, oppeppend en concreet. Ze heeft mij heel goed begeleid door een traject op maat aan te bieden, goed aan te voelen waar mijn behoeftes lagen, mij een schop onder mijn kont te geven op de momenten dat dat nodig was en door veel informatie met mij te delen over het ondernemerschap.
Dit was voor mij de tweede keer dat ik door Nikolien werd begeleid. Ik ben heel enthousiast over het PowerMom met Passie – Programma en Nikolien als coach. Een coachingstraject bij Moms&More staat garant voor een inspiratie, vernieuwing, energie en een betrokken, zorgvuldige, toegankelijke coach.Vanessa Jansen
Door het PowerMom met Paasie – Programma zit ik beter in mijn vel zowel privé als wat betreft mijn werk. Ik pak zaken snel op. Ik heb bovendien veel meer energie. Ik kijk heel positief terug op het traject.
Nikolien is een hele goede coach. Ik ben zeer te spreken over haar objectiviteit en juiste afstand die zij bewaard tijdens het traject. Ik vond het een heel bijzonder programma. Met een paar woorden zit je al bij de kern van je doelstellingen. Ik kan dit iedereen aanraden!Anoniem, Projectleider
Met het PowerMom met Passie – Programma heb ik bereikt dat ik kan en durf uit te spreken wat ik vind. Ik durf meer mezelf te zijn. Dit voelt veeeel beter. Ik ben erg blij met dit programma.
Ik vind dat ik heel goed begeleid ben door Nikolien. Het PowerMom met Passie – Programma heeft mij totaal veranderd en ik ben veel meer mezelf geworden.Anoniem
Na mijn programma heb ik rust in mijn gezin, meer energie, ben ik super enthousiast, zie ik de toekomst zonnig in, heb ik nieuwe doelen en weet ik weet waarvoor ik hier ben en wat mij te doen staat.
Nikolien’s begeleiding was in 1 woord fantastisch!!!! Het PowerMom met Passie – Programma is dan ook echt life changing.Natasja Pereira
Ik heb het doel zoals we hebben opgesteld bereikt: ik heb mijn bedrijf opgezet. Ik sta nu zelfverzekerder in het leven, zorg beter voor mijzelf, uit mijzelf meer en denk meer aan mezelf. Wat anders in mijn leven is, is dat IK me ervan bewust ben dat ik er nu zelf actie moet ondernemen om vooruit te komen. Ik kijk positief terug op het PowerMom met Passie – Programma. Ik ben me er nu van bewust dat ik er zelf voor moet gaan. Dat geeft me zelfrespect. Ik merk dat als ik het even bij laat zitten ik het daarna toch weer goed onder controle krijg.
De begeleiding van Nikolien vind ik goed. Zij gaf aannemelijke uitleg en informatie op mijn vragen en problemen. Het volgen van het PowerMom met Passie – programma heeft mij goed gedaan. Ik heb nu tools om mijn leven op een positieve en prettige manier voort te zetten. Ik zou het anderen ook aanraden. Ik heb nu meer inzichten in en over mijn leven waar ik iets mee kan.JH
Dankzij Nikolien heb ik inzicht gekregen in mijn huidig (leuke) leven. Ik leef en denk nu in het heden en laat het verleden rusten. Kan nu mijn rugzak met het beladen verleden rustig dragen. Alles wat ik voor mijn 10e jaar heb gedaan, en vooral ook daarna heeft geleid tot waar ik nu ben en het geluk wat ik voel. Ook fysiek voel ik mij steeds beter worden en is mijn medicatie is onder controle.
Ik vond de begeleiding van Nikolien geweldig! Ik kreeg veel begrip en wijs inzicht van haar: het terugbrengen naar de hoofdpunten waar het werkelijk om gaat, mijn nieuwe inzichten versterken, stimuleren om anders te leren denken. Met behulp van Nikolien word je onbewust gedwongen een andere denkmethode op je verleden toe te passen, die je vandaag de dag ondersteunt om je leven prettig te maken. Kortom, doen!DH, Manager
Ik zit door het PowerMom met Passie – Programma veel beter in mijn vel, heb meer vertrouwen en ga ook veel meer uit van mijn kracht. Ik heb voor mezelf belangrijke knopen doorgehakt over mijn werk. Ik benader dingen en mezelf nu op een positieve manier in plaats van alleen nadruk te leggen op negatieve punten, dat maakt een wereld van verschil. Het PowerMom met Passie – Programma is een zeer prettig programma waarbij je, door zeer concreet te maken wat het is waar je tegenaan loopt, in korte periode veel kan bereiken en veranderen.
Nikolien begeleidde mij heel goed en prettig, ze kon me steeds weer een stapje verder brengen om mijn doel en ijkpunten te bereiken.FB, Bouwkundig Adviseur
Ik sta na het PowerMom met Passie – Programma meer op mijn strepen ten opzichte van bepaalde mensen. Mensen die een negatieve invloed hebben op mij heb ik aan de deur gezet. Ik ben blij dat ik het programma gedaan heb. Ik voel me beter, rustiger en al een stuk zekerder over mijn leven zelf in handen te nemen.
Ik ben zeer blij met Nikolien. Het traject heeft door omstandigheden langer geduurd dan oorspronkelijk gedacht en ze is me blijven steunen tot het moment dat ze voelde dat ze mij kon laten gaan zoals ze oorspronkelijk gezegd had. Dat is fijn.
Het PowerMom met Passie – Programma is de ideale manier om diepergewortelde obstakels aan te gaan pakken. Zeker een aanrader om te gaan doen wanneer je echt werk wil maken van je leven om op een andere manier deze te willen gaan inkleuren. Ik ben rustiger en beredeneerder. Sta al veel steviger in mijn schoenen en dat is ok. Ik heb een goede basis gelegd om de touwtjes in mijn leven te gaan zelf beheren.
Angela, Zaakvoerder in België
Ik neem nu na mijn PowerMom met Passie – Programma mijn plek in. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd. Sta wat meer stil bij mijn plek ik het geheel en mijn toegevoegde waarde. Ik waardeer mijn verleden en de kwaliteiten die daaruit voortvloeien.
De begeleiding door Nikolien vond ik erg fijn. Nikolien is altijd bereikbaar en staat nuchter in het proces. Een fijne gesprekspartner.
Zou je mij vragen naar mijn ervaringen met het PowerMom met Passie – Programma dan zou ik zeggen: Doen! Het geeft echt een verandering in je leven. Doelgericht, effectief en werkt op het onbewuste niveau.Fleur van Ham, HR Adviseur, Spaarnelanden nv
Mijn doel om volledig mezelf zijn heb ik behaald. Ik voel mij gelukkig nu. Mijn onzekerheid is weg! Ik sta anders in ‘t leven, ik geniet weer! Nikolien begeleidde mij tijdens mijn PowerMom met Passie – Programma hartstikke goed en fijn!Linda Roelofsen
Door mijn PowerMom met Passie – Programma ben ik krachtiger geworden en weet ik wat ik in mijn leven wil. Ik ben super blij dat ik dit ben gaan doen. Op dit moment ben ik begonnen met een studie en wil ik heel wat anders gaan doen qua werk. Daarnaast durf ik veel meer mijn eigen mening te geven. Ik heb voor mijn gevoel nog niet alles bereikt wat ik voor mijzelf wil en heb nieuwe doelen die ik aan wil pakken. Daarom wil ik misschien nog wel verder gaan met een nieuw traject. Dit omdat het PowerMom met Passie – Programma me echt goed bevallen is!
Ik ben heel goed begeleid door Nikolien en kon altijd bij haar terecht. Wanneer ik haar iets vroeg dan hielp dat altijd.Anoniem
Ik weet na het volgen van mijn PowerMom met Passie – Programma hoe mijn ideale functie eruit ziet. Ik begin een visie te vormen/een fundament te krijgen van wat ik belangrijk vind en wat bij mij past. Ik kijk terug op het Programma met een positief en verwonderd gevoel. Ik ben absoluut nieuwe inzichten rijker. Ik zit vol inspiratie. Ik voel me krachtiger. Ik leer mezelf beter kennen.
Ik vind dat Nikolien mij heel prettig heeft begeleid. Ze is open, duidelijk, respectvol en betrouwbaar in de persoonlijke contacten. Ze is goed bereikbaar en ze reageert snel op vragen. Nikolien is bevlogen, verhelderend en inspirerend. Bij Nikolien heb je het gevoel dat ze je ziet als persoon en niet als klant.
Het PowerMom met Passie – Programma is een duidelijke, snelle, moderne coachingstechniek, passend bij alle hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en tijdsgeest. Coaching voor mensen die open-minded en een vooruitstrevende blik hebben.V. Jansen
Voorafgaande aan het programma had ik voortdurend last van een onrust die het gevoel gaf dat ik ‘onveilig’ was. Hierdoor reageerde ik erg heftig op mensen en situaties als deze dit gevoel versterkte. In deze 2 maanden heb ik bereikt dat ik mij veiliger en zekerder voel vanuit mijzelf en niet door situaties of mensen om mij heen. Ik kijk terug op een succesvol programma waarbij ik, naast aandacht voor bewustwording, ook een stukje extra zekerheid heb gewonnen.
Het programma houdt zich intensief bezig op meerdere dimensies. Er wordt zo veel bereikt, waarbij je je eigen benadering onder de loep neemt en je concentreert op concrete zaken die volgens jou het beoogde doel zullen helpen vervolmaken. Daarnaast is er sprake van een ‘een reset’ in het onderbewuste, waarbij hardnekkig ingesleten gedragspatronen, blokkades en mechanismen fundamenteel worden aangepakt en opgeruimd.
Ik ben erg blij met de begeleiding door Nikolien. Ik vind haar zowel professioneel als empathisch en ervaar heel veel steun hiervan.Anoniem, Arts
Na mijn PowerMom met Passie – Programma heb ik nu helder voor ogen waar mijn kwaliteiten liggen en waar ik goed in ben. Ik ben klaar voor mijn nieuwe toekomst en sta open voor alle stappen die ik daarvoor ga nemen. Ik heb meer rust gekregen en sta nog meer achter de door mij gemaakte keuzes, die volgden uit mijn PowerMom met Passie – Programma in 2014. Ik heb het traject als zeer waardevol ervaren. Heldere gesprekken, ruimte voor zelf-ontplooiing en positieve feedback.
Nikolien begeleidde mij heel erg goed. Heerlijk om middels positieve feedback moeilijke periodes achter je te laten!
Wil je een echte, en vooral blijvende, verandering in de balans tussen werk en privé? Geef jezelf dan een PowerMom met Passie – Programma bij Nikolien cadeau! Nikolien helpt je door middel van motiverende gesprekken op een positieve manier door te zetten en daar te komen waar je al jaren van droomt!Nathalie Krom, Ondernemende Marketeer (na haar 2e PowerMom met Passie - Programma)
Door mijn PowerMom met Passie – Programma ben ik sterker in mijn kracht komen te staan, geloof ik meer in mezelf en m’n kunnen. Dat maakt dat ik een stuk zelfverzekerder in het leven sta, meer voor mezelf durf te kiezen en daarin een nieuwe balans weet te vinden tussen mijn gezin, de verantwoordelijkheden daarvoor en wat ik voor mezelf wil bereiken. Het PowerMom met Passie – Programma heeft me meer inzicht in mezelf gegeven, een beter gevoel over mezelf, meer vreugde en een aantal handvatten aangereikt die ik mooi in 2015 kan toepassen in mijn persoonlijke ontwikkelingsproces, het voor mezelf beginnen en mijn gezin.
Nikolien heeft me een gevoel van warmte, vertrouwen en veiligheid gegeven, ze is doortastend, duidelijk, punctueel en flexibel. Ik vond haar begeleiding erg fijn en verhelderend.
Vooraf was ik, ondanks mijn eigen keuze hierin, wat sceptisch. Het effect ervan heeft me echter verrast. Ik heb een positiever gevoel over mezelf, durf meer uit te dragen wat ik voel en wat ik wel of niet wil. Ook voel ik me energieker, daadkrachtiger en heb minder schuldgevoelens naar mezelf en mijn gezin toe. Het is goed wat ik doe, ook als je een dag niet alles hebt bereikt wat er op je “to-do list” staat. Dat geeft me meer rust en houd ik voldoende energie over om de volgende dag de draad weer op te pakken. Het PowerMom met Passie – Programma geeft je veel nieuwe inzichten en ik kan het iedereen aanraden.Sanna
Met het PowerMom met Passie – Programma heb ik mijn doel bereikt. Daarbij weet ik wat ik in de toekomst ga uitbouwen. Dat houdt in dat ik mijn geld verdien met dat waar ik voor in de wieg gelegd ben. Ik voel rust en zelfvertrouwen op het gebied van mijn doelen en voel me op werkgebied een nieuw mens. Geen angst en stress meer. Echt een doorbraak. Ik was hier al jaren naar op zoek! Ik was al jaren met therapie en coaching bezig. Ik begreep mezelf heel goed en weet wat mijn verleden tot gevolg heeft gehad. Alleen ik kon nooit door bepaald gedrag heen komen. Dat is met het PowerMom met Passie – Programma voor het eerst wel gelukt. Ik heb mezelf op een diepere laag (dimensie) aangepakt. Ik voel rust en vertrouwen. Nikolien is enorm vaardig. Naast de kracht van het programma vond ik haar begeleiding heel erg fijn en betrokken. Nikolien heeft mij met zeer veel gevoel begeleid.I.D., Journalist
Door mijn PowerMom met Passie – Programma weet ik nu welke richting ik op ga met mijn bedrijf en waar ik mij op ga focussen. Ik heb het ervaren als een bijzonder traject, waarin ik inzichten heb gekregen die ik zelf nooit heb kunnen bedenken (zoals het werken met Family en kinderen). Nikolien heeft me goed begeleid, de Skype sessies waren waardevol en motiverend. Een stok achter de deur had ik echt nodig! De fijne coachingsgesprekken met Nikolien kan ik aan iedereen aanbevelen.S.E., Zelfstandig Ondernemer
My biggest goal for my PowerMom with Passion – Program was to gain a thorough understanding with regard to things that happened in my childhood. The program gave me insights that I never ever had before, even the many therapies I followed, did not reveal the most important information that was needed for real change. The problem is was that for 42 years I was suffering from the consequences of experiences I had when I was 8 years old. Unconsciously I was carrying, recreating, and reproducing these consequences due to lack of awareness. How many opportunities I lost? How many relationships were ended due to this lack of awareness?
Now after my PowerMom with Passion – Program I can say: I have gained consciousness, awareness, and more energy to build new foundations for my life! If I look back at my PowerMom with Passion – Program, I felt something totally new arriving in my life. Before starting the program, I was very resistant to accept this change. However, at the same time a powerful inside voice told me: go ahead, even if you feel your resistance, try, you can try. Then I started my PowerMom with Passion – Program. Now I’m feeling transformed, beautiful inside and out, kind and ready to live my life in full balance in all the roles I fullfil. I’m grateful! And for me gratitude is the biggest expression of LOVE.
Nikolien is lovely, full of attention, punctual, precise, adaptable, and unforgettable. She arrived in my life to help me in an unexpected way, and gave me lots of keys and answers that I was looking for for many years. More than 30!
It is important to trust, be honest during the process, really decide to change, be good to yourself and believe that the magic PowerMom with Passion – Program will definitely help you to understand what is going on in your life.Alexandra Parolin Marante, Anthropologist
With the PowerMom with Passion – Program I received a confirmation on what my real contribution to the world is, helping people in extreme change situations. So I had that awareness and many others; like the importance of keeping a positive objective to keep things moving. It’s pushed me somehow to be part of a business team that is helping me put my ideas on the ground. Nikolien is excellent. She’s a good coach, she listens, she’s very intuitive and she makes the connections between things.E. Cuny, owner of Resonance & Transformation
Na mijn PowerMom met Passie – Programma stel ik grenzen en maak ik effectief gebruik van mijn talenten. Ik geef heel duidelijk aan welke mogelijkheden er zijn maar ook welke mogelijkheden er niet zijn. Hierdoor kom je veel sneller bij de kern en is het duidelijker waar je gezamenlijk voor gaat. Dit werkt efficiënter maar geeft mij ook de mogelijkheid om meer bezig te zijn met datgene waar ik goed in ben en leuk vind.
Ik vond het PowerMom met Passie – Programma een intensief traject met verrassende inzichten en vol positieve feedback. Ik voel me steeds meer in contact met mijn eigen kracht. Stap voor stap maar wel een fijn gevoel. Het PowerMom met Passie – Programma is bijzonder, het is positief, het is ongrijpbaar en een heerlijke reset van je basis.Nathalie Krom-Wormgoor, Passievolle Marketeer
Ik heb dagelijks nog houvast aan de sessies die ik bij je heb gevolgd. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
Daarom durf ik mijzelf zowel op social media als in mijn dagelijks leven veel meer te laten zien. Mijn grootste lef is dat ik situaties nu kan relativeren; het maakt het leven een stuk gemakkelijker ;-).Patricia Postema, eigenaar www.chapsbootfashion.com, 6 maanden na haar PowerMom met Passie - Programma
Ik heb het PowerMom met Passie – Programma als heel bijzonder ervaren. Ongelofelijk hoe treffend de sessies konden zijn. Ik heb soms met verbazing vernomen wat de lessen van die week waren, omdat deze dan soms mijn gedachten leken te verwoorden. De filosofie achter het PowerMom met Passie – Programma is intrigerend, de uitleg van Nikolien is heel helder. Dankjewel Nikolien, voor je open en directe houding, voor je inzet en vertrouwen, voor je bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Ik vond de sessies met jou heel prettig en ik kon er echt naar uit kijken! Dankzij jou en het PowerMom met Passie – Programma heb ik nieuwe inzichten opgedaan en kan ik verder met de “reset” van mijzelf. Ik heb er vertrouwen in en hoop ook in de toekomst mijn loopbaan met jou onder de loep te nemen.Anoniem
Mijn doel met het PowerMom met Passie – Programma was om mij zelfverzekerder te voelen. Dit doel heb ik voor de volle 100% bereikt. Ik kijk met trots op mijn PowerMom met Passie – Programma terug. Ik heb het heerlijk gevonden. Het is voor het eerst dat ik trots op mezelf en gelukkig ben. Heerlijk!!! Ik krijg complimenten dat ik voor mezelf opkom en merkt echt dat er wat veranderd is. Ik voel me heerlijk want ik kan mijzelf zijn. Ik sta weer met stevige benen op de grond. Ik raad iedereen het PowerMom met Passie – Programma aan. Er is door dit programma zoveel veranderd. Je zal versteld staan hoe het je leven echt verandert.Loes Pitstra
Na mijn PowerMom met Passie – Programma heb ik ervaren dat als je aan jezelf werkt alles mogelijk is, ook als je jeugd niet veilig is geweest. Dank je wel lieve Nikolien.
Ik ben je zo dankbaar, mijn leven is geen drama meer. Ik ben mezelf.Anoniem
Als nuchter, resultaatgericht, praktisch persoon, sprak met name de aanpak van Nikolien mij erg aan. Door het PowerMom met Passie – Programma zijn er een aantal basis levenswaarden, die in de loop der jaren naar de achtergrond waren verdwenen door de drukte van een groot gezin in combinatie met het zoeken naar de juiste balans tussen dit gezin en eigen werk en ontwikkeling, weer duidelijk geworden.
Ik ben veel meer ‘uit mijn hoofd’ en geef meer toe aan mijn intuïtie wat een hoop rust oplevert. Ik ben veel meer gericht op de dingen die goed zijn gegaan in plaats van de dingen die niet goed zijn gegaan. De lat ligt minder hoog voor mezelf en voor anderen. Door deze verandering ervaar ik het alsof ik het veel minder druk heb, terwijl ik hetzelfde – zo niet meer – doe. Dank je wel Nikolien.Angela
Ik heb het PowerMom met Passie – Programma als heel positief ervaren. Ik was vooraf wat sceptisch, maar het werkt echt. Ik heb het gevoel dat ik daadwerkelijk veranderd ben, positiever, opener en eerlijker in wat ik voel. Ik ben veel energieker en pak meer op. Soms is het in eerste instantie lastig om meteen in te zien wat er wordt bedoeld met een bepaald inzicht/blokkade, maar Nikolien slaagt er heel goed in om je op het juiste pad te brengen zodat je echt verder komt en een nieuw begrip krijgt. Ook kan ze je heel goed motiveren om ook echt alles uit het PowerMom met Passie – Programma te halen. Ik ben echt veranderd door dit programma en het heeft mij veel waardevolle inzichten opgeleverd. Ik raad het iedereen aan.Evelien, Jurist
After my PowerMom with Passion – Program I am feeling independent, balanced and have positive thoughts for the future. I am feeling great and I have learned a lot about myself! Everyone should try this. It really works!Marie
Het PowerMom met Passie – Programma heeft me laten focussen op de mooie en positieve dingen in het dagelijkse leven, hoe klein ook. Ik voel me ondanks de ‘gezonde’ stress die ik ervaar door de hectische periode waar ik nu in zit, vooral erg dankbaar voor alles. Het programma heeft me doen inzien dat er ook op slechtere dagen altijd iets is dat goed gaat en dat er altijd iets is om dankbaar voor te zijn. Het geeft een moment van rust in een drukke tijd, en inzicht in het feit dat je bepaalde dingen moet en kan loslaten. Voor mij is dat een hele belangrijke verandering.Caroline, Consultant
Als je echt compleet vast zit met je denken/handelen met betrekking tot je bedrijf maar ook met je persoonlijk leven, is het een goed idee om een PowerMom met Passie – Programma in te gaan. Tijdens de sessies kom je weer los van de zandbank waarop je vastliep.Patricia, zzp-er
Het PowerMom met Passie – Programma is een eenvoudige manier om bij de kern van je probleem te komen zonder ingewikkelde therapieën en heftige confrontaties. Het heeft mij rust gegeven en overzicht in mijn leven. Ik sta nu daadkrachtig in mijn schoenen en ga recht op mijn doel af.Monique
Mijn PowerMom met Passie – Programma was een intrigerende ervaring die me geholpen heeft een moeilijke periode met succes door te komen en ook een hele lange moeilijke periode meer af te sluiten. Er zijn mensen die hebben aangegeven dat ze vinden dat ik rustiger ben, minder hard. Ik voel me goed, meer in controle en met vertrouwen. Ik ben sneller in staat om te relativeren en de dingen te laten voor wat ze zijn. Het PowerMom met Passie – Programma heeft mij geholpen mezelf weer terug te vinden.Charlotte
Door het PowerMom met Passie – Programma ben ik compleet anders in het leven gaan staan. Waar ik vroeger gemakkelijk in de stress schoot en veel onrust over mijzelf afriep, blijf ik nu relaxed en ontspannen. Wat ik onderneem lukt en als dat niet onmiddellijk gebeurt heb ik er vertrouwen in dat het op een later tijdstip goed komt. Er heeft een metamorfose plaatsgevonden in mijn bewustzijn, in mijn levenshouding, die ik niet had verwacht en die een enorm positief gevoel oplevert, wat ik ook uitdraag in mijn directe omgeving. Het fundament voor mijn gestelde doelen is gelegd en ik ben goed op weg. Deze positieve levenshouding helpt me in hoge mate mijn doelen te bereiken.Jacqueline
Na een periode van plannen maken voor een eigen bedrijf blijkt het toch lastig om echt de volgende stap te maken. Daar komt mijn gezin maar ook het zorgen voor zieke naasten bij en ik raak gefrustreerd. Niet omdat ik moet zorgen voor de mensen die me lief zijn maar het feit dat ik daardoor wel van mijn pad wordt afgehaald. Mijn pad, welke ik voorzichtig betreedt naar een toekomst als eigen baas. Na de sessies met Nikolien heb ik bruikbare handvatten om vol te houden om mijn pad te volgen! Samen hebben we mijn pad bekeken en het vervolg uitgestippeld. Inmiddels heb ik mijn eigen zaklamp om mijn pad te volgen en ben ik oh zo blij dat ik de het programma heb gevolgd! Mijn bedrijf staat en is gecombineerd met mijn oh zo dierbare gezin. Dank lieve Nikolien!N.K.
Ik ben Loes, 48 jaar, moeder van 3 kinderen en HBO opgeleid. Na een aantal jaren een eigen bedrijf gerund te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging, het liefst weer bij een grote onderneming waar ik kon sparren met collega’s, en mij verder (internationaal) kon ontwikkelen. Het bleek toch minder gemakkelijk om na bijna 7 jaar eigen ondernemer te zijn geweest, opnieuw een plekje op de arbeidsmarkt te veroveren en via Twitter kwam ik op het spoor van Moms&More. Ik besloot met dit bureau contact op te nemen, omdat de down to earth benadering mij aansprak en Nikolien als voormalig headhunter een professionele kijk heeft op de arbeidsmarkt.
Nikolien heeft mij geweldig geholpen om voor mijzelf helder te krijgen hoe ik mijn toekomstige carrière gestalte geef en voorts hoe dat ook uit te voeren. Ik heb inmiddels en superleuke en interessante baan gevonden, dankzij Nikolien’s waardevolle adviezen en handvaten.
Ik heb de communicatie met Moms&More ervaren als heel helder en praktisch. Nikolien heeft de gave in korte tijd door te dringen tot de kern van mijn probleem en me een route aangegeven hoe mijn doelen te bereiken. Ze laat je zelf de juiste conclusies trekken, maar helpt je in het focussen, in het vaststellen van wat de beste keuzes op dat moment zijn. Ik had geen betere hulp kunnen krijgen en beveel Moms&More dan ook van harte aan voor iedereen die voor (carrière)keuzes staat.Loes de B.
Ik ben Annemieke, vestigingsmanager en consultant, jonge moeder van dochter 8 maanden, in verwachting van tweede kindje en toekomstig startende ondernemer. Na de traumatische bevalling van mijn dochter zat ik flink vast in de medische molen van chiropractor naar fysiotherapeut en ziekenhuis. Mijn fysieke toestand was van tot vlak voor de bevalling heel goed, sterk en ik sportte veel. Dat was daarna wel even wat anders door zware problemen met rug, bekken, vermoeidheidsklachten, minimale belastbaarheid en daardoor slechte conditie. Ik liep flink tegen mezelf op doordat ik me probeerde verzetten tegen de pijn en me sterker voordeed dan ik was. Ik wilde graag aan mijn omgeving laten zien dat ik me niet aanstelde. Ik vocht tegen mezelf, maar werkte me daardoor alleen maar tegen. Ik zag geen fysieke vooruitgang en op momenten ook geen mogelijkheden meer.
Na een eerste telefoongesprek met Nikolien had ik het idee dat ze wist waar ik vandaan kwam, waar ik nu stond en waar ik behoefte aan had. Als consultant en onderneemster, maar ook als moeder, had ik het idee dat ze mij beter kon verder helpen dan een psycholoog. Ik zat vast en ik had praktische inzichten nodig, een luisterend oor, maar ook kennis en ervaring. Dat vond ik bij haar. Ze is duidelijk en origineel in de handvaten die ze meegeeft.
Nikolien heeft me in een aantal sessies doen inzien waar ik stond, wat belangrijk was en wat niet en me heel erg geholpen met het managen van mijn verwachtingen en die van mijn omgeving. De gesprekken met Nikolien brachten mij duidelijkheid en overzicht, een reeel beeld van mijn situatie en verwachtingspatroon.
Ik heb de gesprekken met Nikolien als zeer open, warm en opbouwend ervaren. Ze gaven me zekerheid en ik liep met meer zelfvertrouwen naar buiten. Ik kon Nikolien altijd bellen, ze was duidelijk en flexibel. Ik vind het heel belangrijk om een vertrouwensband te hebben om zelf ook open te kunnen zijn.
Door het traject bij Moms&More heb ik een realistisch beeld van mijn eigen situatie gekregen, meer zelfvertrouwen en kan ik de verwachtingen van mijzelf en mijn omgeving een stuk beter managen.Annemieke
Wat ben ik blij dat ik in contact kwam met Moms&More! Jullie hulp en praktische adviezen hebben me geweldig geholpen om weer snel in mijn ritme te komen na de bevalling van mijn zoon. Dank jullie wel.Emma
Nikolien ik vond je erg betrokken, eerlijk en gewoon erg aardig. Door je directe vragen heb je me echt laten nadenken en een spiegel voorgehouden. Best moeilijk soms, maar je hebt mij er goed doorheen geloodst.Karen
Ik ben een eigen ondernemer en heb een dochter van 14 maanden. Ik vond mijn coachingssessie met Moms&More een ‘breath of fresh air’. Ik was zo toe aan iemand die heel goed naar me kon luisteren en mij zo fijn te helpen met het overzicht weer te zien en te beseffen wat ik echt belangrijk vind. Zodat ik vanaf nu tijd en energie kan besteden aan de dingen in mijn leven die mij gelukkig maken en mijn hoofd echt opgeruimd voelt. Heerlijk! Dank je wel Nikolien!Frederique van der M.
Ik heb een coachingstraject bij Moms&More gevolgd. Daarbij viel mij op dat Nikolien heel goed naar je luistert en snel de rode draad weet te vinden. Ze weet echt waar ze het over heeft.Cindy