fbpx

Het Soul Surfing programma voor drukke moeders brengt je weer in verbinding met jezelf

Leef je zó vanuit je hoofd?


Omdat je veel ballen in de lucht te houden hebt, er veel van je gevraagd wordt en je het graag goed wil doen, raak je jezelf nogal eens kwijt. Je zit veel in je hoofd, piekert, staat altijd maar ‘aan’. Dit zorgt er voor dat je de verbinding met jezelf bent verloren. Dat je niet meer weet wat jij nu wil en welke richting je op moet. Je hebt geen idee wat je hart je ingeeft. Je blijft dus maar doen wat anderen van je willen, maar niet waar jij nu persé gelukkig van wordt. Dit voelt deep down niet goed, want hierdoor ga je twijfelen, ga je flink over je grenzen, en word je onzeker over jezelf. Het maakt dat jij je ‘onecht’ voelt. Dat je het gevoel hebt dat je maar wat doet…

Veel van wat je denkt en voelt komt voort uit programma’s die opgeslagen zijn in je onderbewustzijn. Zie je blokkades als een boom. Je ziet de takken, deze takken zijn de emoties en overtuigingen waar je weet van hebt. Zoals boosheid of verdriet. Maar er zijn ook wortels. Issues die verborgen zijn, en voeding geven aan de takken. Haal je de wortels weg, dan neem je de takken automatisch mee.

In dit programma ga je bewust worden van die wortels. Wat er nu deep down werkelijk voor zorgt dat je de dingen ervaart zoals je ze ervaart.

Je vraagt jezelf af wanneer je door de mand gaat vallen. 

Dat anderen er achter komen dat je niet zo goed bent als ze denken. 

Dat de mensen om je heen ontdekken dat je minder slim, sterk, ambitieus, succesvol en getalenteerd bent dan ze zeggen dat je bent. 

En vervolgens diep teleurgesteld in je raken…

Je gaat nog een tandje harder.

Je raakt op.

Je bent niet de moeder die je wil zijn.

Omdat je bang bent voor wat mensen misschien wel niet van je denken, werk je nog een tandje harder, doe je nog meer je best, en geef je nog meer. En meer. En meer.

Je hebt geen tijd en ruimte om op te laden. Je hoofd zit vol met wat je allemaal moet doen. Met wat je allemaal perfect wil doen: je werk, de kinderen, je huishouden, anderen. Wat jij nodig hebt komt op de laatste plaats. 

Met als gevolg dat je een kort lontje hebt, snel uit je vel springt, continue gehaast bent en je schuldig voelt. Dat je jezelf allang uit het oog bent verloren. Dat je in een negatieve spiraal zit van piekeren, maar doorgaan, frustratie, onmacht en gevoel van falen. Want wilde je zo’n moeder zijn? Is dit het voorbeeld wat je je kinderen wil geven? 

Kom nu uit die negatieve spiraal!

Wat jij nu nodig hebt is om uit die negatieve spiraal te komen en weer in verbinding met jezelf te komen. Weer te voelen, in plaats van alleen maar in je hoofd te zitten.

Hoe we dit gaan doen, is door op een creatieve, ontspannen manier je focus te gaan verleggen: van hoofd naar hart. Hierdoor krijg je scherp wat je nu precies dwars zit. Krijg je helder wat anders zou kunnen en kom je te weten welke kant je op moet. Je mag weer gaan voelen. Zodat je de regie terug kan pakken… 

Ga terug naar je gevoel, laat je ziel spreken en weet wat je blokkeert!

Ga mee op een creatieve reis naar je onderbewustzijn. 

Vol met Visualisaties, Journaling en het maken van bijzondere, unieke Soul Surfing Cards, die zichtbaar maken wat er onzichtbaar allemaal bij je speelt.

Zo snap je wat er onder de oppervlakte bij je speelt en je blokkeert, en krijg je diepe inzichten rondom jezelf, je relaties, het moederschap en je werk. 
Zodat je kan gaan doen wat echt goed voor jou vóelt.

Hoe zou het voor je zijn als je de lat wat minder hoog zou leggen voor jezelf? Als je weer tijd en ruimte zou voelen om even op adem te komen? Als het wat minder perfect hoefde? Je jezelf toe zou kunnen staan dat goed goed genoeg is?

Hoe zou het voor je zijn als je niet continue ‘aan’ zou staan. Als je minder zou piekeren? Minder in standje overleven zou staan? Meer ontspannen en kalm?

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen zou denken, maar ook zou gaan voelen? Als je weer in aanraking zou komen met je vrouwelijke intuïtie? Als je weer zou kunnen luisteren naar je hart en je onderbuik?

Bewustzijn is een essentiele stap voor transformatie. Met Soul Surfing word jij je bewust welke (verborgen) emoties en overtuigingen er voor zorgen dat je maar blijft worstelen, stressen en struggelen. Pas dan kan je er namelijk echts iets aan veranderen.

Soul Surfing is de 2e stap uit het gratis “Mama is Gestresst” E-book. 

Ga weer voelen

In plaats van maar door te gaan en zo in je hoofd te zitten, ga je weer verbinding maken met jezelf. Zodat je helder krijgt wat je nu precies blokkeert in je leven en werk, waarom je je nu boos, gefrustreerd, schuldig of onmachtig voelt. Zodat je er ook iets aan kan gaan doen. Bewustwording is namelijk de eerste stap van verandering. 

Volg je hart

Door even stil te staan en je creatieve kant aan te spreken, kan je intunen op je hart. Zo hoor je wat je intuïtie je te vertellen heeft. Jouw intuïtie heeft zo veel meer wijsheid dan dat gepieker in je hoofd. Leer luisteren naar je hart en dan weet je wat je te doen staat en kan je de regie weer pakken op een gezonde, ontspannen en liefdevolle manier. 

Wees het rolmodel voor je kinderen

Geef het goede voorbeeld aan je kinderen. Leer ze niet alleen wat hard werken betekent, maar leer ze ook tevreden zijn, grenzen aan geven en te ontspannen. Leer ze eens stil te staan, te voelen en te vertrouwen. Leer ze dit door ze dit voor te leven.

Zonder schuldgevoel....

Zonder haast....

Zonder frustratie....

SOUL SURFING
VOOR DRUKKE MOEDERS

Het Soul Surfing programma is een online programma speciaal ontwikkeld voor drukke moeders die ontzettend in hun hoofd zitten. Die veel druk en stress ervaren. Die ambitieus zijn en tegelijkertijd bang zijn om door de mand te vallen, te falen en teleur te stellen. Waardoor ze nog meer hooi op hun vork nemen. En daardoor doodop zijn, een kort lontje hebben, gefrustreerd zijn en zich ontzettend schuldig voelen.

Ga mee op een creatieve, inspirerende reis. Zodat je weer kan gaan voelen wat er deep down in je leeft, kom weer in contact met je hart en ziel. Krijg antwoorden op vragen die je hebt en wees dat rolmodel die je zou willen zijn.

In dit online programma ga je aan de slag met: 

 • Visualisaties,
 • Journaling opdrachten in speciale Soul Surfing Journals
 • Ga je unieke Soul Surfing Cards maken.

 • Soul Surfing Cards zijn kleine collages die heel zichtbaar gaan maken wat er onzichtbaar bij je leeft. 

  We gaan ons focussen op 4 thema’s: Mezelf, De Ander, Moederschap en Werk. Voor elk thema doorloop je een proces van Visualisatie, Journaling en het maken van Soul Surfing cards.

  Het programma duurt minimaal 4 weken, maar je doet dit programma op je eigen tempo. 

  Je kan kiezen tussen het:

 • Regular programma met self-coaching
 • VIP programma met 4 persoonlijke 1-op-1 coaching sessies via Zoom.
 • "Al een tijdje ben ik bezig met de Soulsurfing cursus en ik wilde je even laten weten dat ik het heel fijn vind. Door een druk leven ben ik nu pas bij het vierde deel aanbeland, maar ik vind het jammer dat het alweer bijna klaar is. Het is heerlijk om de soul surfing cards te maken en vervolgens te kijken wat deze kaarten me vertellen. De geluidsfragmenten met visualisaties helpen daar geweldig bij! Ik ben verbaasd over de kaarten die ik maak en hoe mooi ik ze vind. De cursus is echt een energiegever in mijn drukke leven. Bedankt dat ik alle tijd krijg om de cursus te doen. Het gaat langzaam maar daardoor ook heel bewust en rustig, als een mooi moment voor mijzelf!"
  Anneke

  Wat ga je krijgen...

  SOUL SURFING VOOR DRUKKE MOEDERS

  LAAT JE HART EENS SPREKEN….

  REGULAR PROGRAMMA

  Met zelf-coaching
  297 Eenmalig

  (of betaal in 2 termijnen van € 175)
  • Visualisaties
  • Journaling
  • Soul Surfing Cards
  • Soul Surfing Journals
  • 4 Thema's
  • Zelf-Coaching
  • 24/7 toegang Online Programma

  VIP PROGRAMMA

  Met 4 coachingsessies 1-op-1
  697 Eenmalig

  (of betaal in 3 termijnen van € 250)
  • Visualisaties
  • Journaling
  • Soul Surfing Cards
  • Soul Surfing Journals
  • 4 Thema's
  • 4x 1-op-1 coaching sessies via Zoom (ca 45 min.)
  • 24/7 toegang Online Programma
  POPULAIR

  Wat ga je krijgen...

  VISUALISATIES

  Korte, krachtige visualisaties om af te dalen in jezelf.

  JOURNALING

  Journaling om je hoofd, je hart en je ziel met elkaar te verbinden. Zodat denken en voelen gaan matchen. Je krijgt hiervoor de Soul Surfing Journals.

  SOUL SURFING CARDS

  Soul Surfen door het maken van Soul Surfing Cards. Een bijzonder creatief proces om het onzichtbare zichtbaar te maken.

  COACHING

  Afhankelijk van het pakket dat je kiest coach je jezelf en laat je je coachen in 4 persoonlijke sessies via Zoom.

  4 THEMA'S

  We gaan ons focussen op 4 belangrijke levensthema’s: Mezelf, De Ander, Moederschap en Werk

  24/7 TOEGANG

  Doorloop het programma op jouw tempo. Het programma duurt minimaal 4 weken. Dus altijd passend in jouw drukke leven.

  WEES HET ROLMODEL VOOR JE KINDEREN DIE JE ZOU WILLEN ZIJN. START VANDAAG NOG!

  SOUL SURFING VOOR DRUKKE MOEDERS

  Kom weer in verbinding met jezelf!

  REGULAR PROGRAMMA

  Met zelf-coaching
  297 Eenmalig

  (of betaal in 2 termijnen van € 175)
  • Visualisaties
  • Journaling
  • Soul Surfing Cards
  • Soul Surfing Journals
  • 4 Thema's
  • Zelf-Coaching
  • 24/7 toegang Online Programma

  VIP PROGRAMMA

  Met 4 coachingsessies 1-op-1
  697 Eenmalig

  (of betaal in 3 termijnen van € 250)
  • Visualisaties
  • Journaling
  • Soul Surfing Cards
  • Soul Surfing Journals
  • 4 Thema's
  • 4x 1-op-1 coaching sessies via Zoom (ca 45 min.)
  • 24/7 toegang Online Programma
  POPULAIR

  Frequently Asked Questions

  Q.

  Ik heb het superdruk. Kan ik dit wel doen naast alles wat er momenteel in mijn leven speelt?

  A.

  Ja juist! Je kan het programma op je eigen tempo doorlopen. En vraag jezelf eens af waarom je het zo druk hebt… Waarschijnlijk omdat je heel veel zelf op je hals haalt. Omdat je bang bent om te falen. Niet goed genoeg te zijn, door de mand te vallen, teleur te stellen. Omdat je je schuldig voelt. En daarom ga je nog een tandje harder lopen. En raak je in een negatieve spiraal. Hoog tijd om daar uit te komen voordat je helemaal opbrandt! 

  Q.

  Ik ben niet creatief, heb moeite met visualiseren en vind journalen maar lastig. Is dit dan wel wat voor mij?

  A.

  We hebben een mechanisme in ons wat ik het veiligheidsmechanisme noem. Dit mechanisme is er om je in veiligheid te houden. Niet happy, niet ontspannen, maar veilig. Dit mechanisme heeft geleerd dat de situatie waar je nu in zit veilig is (je leeft immers nog). Dus het zal er alles aan doen je stappen naar verandering te saboteren, inclusief het blokkeren van je creatieve flow, je onrustig maken bij visualisaties en ongeduldig bij journalen. Met dit programma kies je er toch voor te gaan, boven je zelf-sabotage te staan en verandering aan te gaan.

  Q.

  Uit welke 2 programma’s kan ik kiezen?

  A.

  Je kan kiezen uit het REGULAR programma en VIP programma. 

  Het REGULAR programma is volledig online en je doet aan zelf coaching. Per thema krijg je een Soul Surfing Journal en COACH JE JEZELF.

  Het VIP programma is ook online. Je Krijgt een Soul Surfing Journal maar WORD JE GECOACHT in 4 persoonlijke 1-op-1 coaching sessies via Zoom (ca 45 min. per sessie).

  Q.

  Hoe krijg ik toegang?

  A.

  Na aanmelding ontvang je een e-mail met je login gegevens voor het programma. Je krijgt onbeperkt en life-time toegang.

  Q.

  Hoe lang duurt het programma?

  A.

  Minimaal 1 maand, gemiddeld 2 maanden, maar je mag het programma in jouw eigen tempo doorlopen. 

  Q.

  Hoe kan ik mij aanmelden?

  A.

  Kies voor welk programma je je wil aanmelden (REGULAR of VIP). Druk op de aanmeldknop hieronder, doe de betaling en je krijgt een e-mail met je login gegevens.

  Q.

  Ik heb een andere vraag!

  A.

  Heb je een vraag of opmerking? Mail me dan op nikolien@momsandmore.nl

  www.momsandmore.nl – All Rights Reserved