Relaxed Mom – Snelcursus

Word in 21 dagen een relaxte moeder met de online Relaxed Mom – Snelcursus

Relaxed Mom


Voel jij je:

 • Gestrest omdat je voor je gevoel nergens aan toe komt maar wél een lange to-do lijst hebt?
 • Gefrustreerd omdat je over je grenzen laat gaan en moeilijk nee kan zeggen?
 • Schuldig omdat je niet díe moeder kan zijn die je had verwacht?
 • Gespannen omdat er van alle kanten aan je getrokken wordt?
 • Moe omdat je maar geen rust kan vinden en nauwelijks tijd voor jezelf hebt?
 • Geïrriteerd omdat het lijkt of alles op jou neerkomt?
 • Verdrietig omdat je niet de leukste versie van jezelf kan zijn?

Meld je dan nu aan voor de 21-daagse online
“Relaxed Mom – Snelcursus.”

 

Het moet anders!

Relaxed Mom - Snelcursus

Als moeder geef je je 200%, zeker wat je kinderen betreft. Daarbij vergeet je gemakkelijk jezelf, loop je jezelf voorbij. Met als gevolg dat je steeds minder goed in je vel gaat zitten. Je krijgt een korter lontje, raakt gefrustreerd, gespannen en dat maakt dat je je ook weer schuldig voelt. Dat heeft een direct effect op je gezin, je relatie, je werk en je leven. Met als gevolg dat je in een negatieve spiraal terecht komt.

Dit is niet wat je wil! Je wil een ontspannen moeder zijn, een die de wereld aankan, vol met energie. Je wil een passievolle vrouw en partner zijn, een gewaardeerde professional, een fijne vriendin. Maar dat komt je niet vanzelf aanwaaien. Immers blijf je doen wat je altijd hebt gedaan dan ga je ook krijgen wat je altijd hebt gekregen. Je zal iets in je leven moeten veranderen!


Veranderen? Ok, maar hoe dan?

Als je iets aan je situatie wil veranderen zal je eerst heel duidelijk moeten krijgen waar de pijn zit, wat niet voor je werkt en wat anders moet. Pas als je dat weet kan je er concreet iets aan doen. Je hebt ook een frisse blik nodig, input dat je aan het denken zet en duidelijke stappen die je kan nemen. En daar kan je heel goed wat hulp bij gebruiken. Je hoeft het wiel echt niet zelf uit te vinden. Veel moeders hebben immers ook in een soortgelijke situatie gezeten als waar jij nu in zit! En in plaats van elkaar de loef af te steken in een “moederbattle” is het veel waardevoller de koppen bij elkaar te steken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. En dat is precies wat we gaan doen in deze online Relaxed Mom – Snelcursus!


Wat gaat de Relaxed Mom – Snelcursus jou brengen?

 • Je hebt duidelijkheid en inzicht in waar het nu precies niet lekker loopt in je leven en ideeën wat je daar aan kan doen.
 • Je voelt je een ontspannen en happy moeder (en daarnaast ook vrouw/partner/vriendin/professional/…). Daar zijn je kids, partner en je omgeving ook blij mee ;-).
 • Je stelt beter je grenzen en zegt gemakkelijker nee.
 • Je komt meer aan jezelf toe. Yes, meer me-time!
 • Je weet wat je met dat stemmetje in je hoofd moet doen wat je een schuldgevoel geeft en daardoor kan je de lat eindelijk wat lager leggen.
Ik vond de Relaxed Mom – Snelcursus verslavend! Elke dag werd ik gedwongen even bij mijzelf stil te staan door de leuke filmpjes en de opdrachten. Geweldig!Jantine

Ik meld mij nu aan voor de
“Relaxed Mom – Snelcursus.”

 

Wat je krijgt:

 • Maar liefst 21 dagen lang elke dag een inspirerende video in je mailbox. Deze cursus is dus te volgen waar je maar wil, wanneer je maar wil en hoe vaak je maar wil.
 • Leuke opdrachten die je aan het denken én aan het werk zetten.
 • Toegang tot de besloten Facebook groep waar je andere moeders ontmoet die ook deze Snelcursus volgen. Om mee te sparren en om open en eerlijk ervaringen mee uit te wisselen.
 • Regelmatig input van mij als coach voor werkende moeders (en een schop onder je kont mocht je dat nodig hebben).
 • Waardevolle inzichten, tips en inspiratie waar je ook écht mee aan de slag gaat, zodat jij binnen 21 dagen een meer relaxte moeder bent.
Wat was de Relaxed Mom – Snelcursus leuk om te doen. Het heeft mij echt geholpen om meer te ontspannen. Ik heb geleerd om vaker nee te zeggen en om grenzen te stellen. Ik voel mij een stuk minder schuldig. Ik raad het alle moeders aan!Sabine

Wat ga je in de Relaxed Mom – Snelcursus precies doen?

Week 1:
Je gaat de balans opmaken van je leven en de waarheid onder ogen zien. Je gaat ideeën opdoen en het stemmetje in je hoofd uitdagen zodat die je minder gaat dwarszitten.

Week 2:
Je gaat jongleren en delegeren. Je gaat jezelf een ‘goed-genoeg’moeder voelen in plaats van een perfecte moeder. Je gaat single-tasken, grenzen & prioriteiten stellen en nee zeggen.

Week 3:
Je gaat je time-management aanpakken en stoppen met streven naar work-life balans. Je gaat loslaten zonder schuldgevoel en je focussen op waar jij gelukkig van wordt. Last but not least ga je een aantal beloften doen.


Maar ik heb zo weinig tijd!

Hoe zou het voor je zijn als je lekker in je vel zit en weer helemaal opgeladen bent? Juist als drukke moeder is het ontzettend belangrijk om bewust te ontspannen om zo er vol voor te kunnen gaan. Deze snelcursus helpt je hierbij. Zo zorg je er namelijk voor dat snel en relaxt alles doet wat je wil en moet doen. Daarbij is deze cursus online. Dit wil zeggen dat je de cursus kan volgen waar en wanneer jij dat wil, helemaal afgestemd op jouw tempo en agenda!


Over mij

Relaxed Mom - Snelcursus

Als geen ander weet ik hoe het is om te veel ballen in de lucht te moeten houden, jezelf voorbij te lopen en langzaam leeg te lopen met alle gevolgen van dien. Ik leg de lat hoog voor mijzelf en ga tot het gaatje, ook in mijn moederschap. Ik sta niet stil en vind het lastig om mij te ontspannen (met dank aan dat schuldgevoel). Niet iets wat vol te houden is op langere termijn want je raakt er burned-out van.

Om hier mee te kunnen dealen moest ik leren om om te gaan met mijn perfectionisme, met mijn grenzen, mijn verwachtingen en met mijn angst om niet goed genoeg te zijn. Ik ben dan ook hard aan de slag gegaan, heb voor mijzelf heel duidelijk gekregen waar de schoen nu wrong en heb hier wat aan gedaan. Met succes, want ik ben gelukkiger dan ooit en zit goed in mijn vel. En dit heeft een gigantisch positief effect op mijn werk, mijn relatie en mijn kinderen. Ik deel graag met je wat voor mij en andere moeders heeft gewerkt zodat ook jij binnen 21 dagen ontspannen en relaxt bent.


Jouw investering

Jouw investering voor deze 21-daagse online Relaxed Mom – Snelcursus bedraagt Eur 77,- inclusief BTW. Dit is inclusief toegang tot de besloten Facebook community én regelmatig input van mij als coach.

Ik vond de Relaxed Mom – Snelcursus een eye-opener! Elke dag een leuke mail, zonder dat het mij als drukke mama te veel werd.Annette

Ja, ik ga vandaag nog beginnen met de
“Relaxed Mom – Snelcursus!”


Door wie?

Nikolien Martina is eigenaar van Moms&More en helpt werkende moeders naar een gelukkig leven. Zodat moeders én het werk doen waarin zij het allergelukkigst zijn én tegelijkertijd een gezonde harmonie tussen werk en privé houden. Nikolien is moeder van dochter Emilia (04-2011) en zoon Alessio (08-2014). Ze weet als geen ander hoe het is om als werkende moeder alle ballen in de lucht te willen houden (en er regelmatig toch een te laten vallen). Ze heeft een allergie voor klagers, slachtoffers en lege glazen en houdt van chocola, wijn en chicklits.

Nikolien is -als eerste in Europa- door het Australische Institute of Women International gecertificeerd Creatrix® Facilitator en Women’s Transformologist®. Verder is zij gecertificeerd NLP Master Practitioner, gecertificeerd DISC Trainer en heeft ze diverse opleidingen gevolgd ten behoeve van vrouwen gezondheidszorg, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Zij is aangesloten bij NOBCO, NVNLP en te boeken als spreker bij ZijSpreekt. Nikolien is auteur van het boek “Balanceren tussen Kinderen en Carrière, Een praktische gids voor werkende moeders”.


Betaal met IdealBij Moms&More kan je veilig en snel betalen via jouw eigen bank met Ideal.
Deze prijs is inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Bij aankoop gelden de algemene voorwaarden van Moms&More. Klik hier om ze te lezen.
Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.Hier vind je de mogelijkheden op een rijtje om in aanmerking te komen voor een vergoeding van deze Snelcursus.