PowerMom Emotie Detox

“Nieuw in Europa en Exclusief bij Moms&More!”

Ben je een moeder die in standje overleven staat, die ’s-ochtends opstaat en denkt ‘is dit het nou’? Die zichzelf schuldig voelt, gefrustreerd, boos, bang, alleen..?

Ben je een moeder die doodmoe is van al dat gepieker, gestress, en dat continue stemmetje in je hoofd dat zich afvraagt of je wel goed genoeg bent? Waardoor je aan jezelf twijfelt, je onzeker voelt en je vaker dan je lief is een kort lontje hebt?
Neem je jezelf vaak voor het anders te gaan doen? Anders te reageren, anders te denken of anders te voelen? Maar lukt dat maar niet?

Ben je er helemaal klaar mee om maar over je issues emotionele blokkades en gedoe in je leven te blijven praten? En het zat om maar te blijven wachten op betere tijden? Wil je er nu voor eens en altijd iets aan doen zodat je je niet alleen een goede moeder gaat voelen maar vooral ook een leuke vrouw? En dat niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en iedereen om je heen?

Is het nu echt de hoogste tijd om aan een nieuw hoofdstuk te gaan beginnen?
Dan is de PowerMom Emotie Detox voor jou!

Wat gaan we doen?

In een intensief 3-daags programma gaan we aan de slag met de grootste emotionele en mentale blokkades die jij als moeder ervaart. Je gaat deze blokkades herkennen, erkennen en vervolgens voor eens en altijd loslaten!
Zie het als een emotionele en mentale detoxretreat waar we voor werkelijke verandering gaan zorgen, ook voor de langere termijn.

– Snap hoe je als vrouw in elkaar zit

Allereerst ga ik je leren waarom je nu eigenlijk vast komt te zitten en vast blijft zitten ondanks alle self-help boeken die je misschien gelezen hebt, en alle coaching en therapieën die je wellicht gevolgd hebt.
Ik ga je het grote verschil leren tussen het vrouwenbrein en het mannenbrein, je komt er achter hoe je vrouwenbrein nu werkt, en we nemen een deep-dive in je vrouwelijke cylus. Dit geeft je inzichten in waarom je denkt wat je denkt, voelt wat je voelt en doet wat je doet.

Deze inzichten zijn ongelooflijk verhelderend en zullen je gegarandeerd echte A-ha momenten geven. En dat is nog niet alles. Er moet namelijk een werkelijke transformatie plaatsvinden in je hoofd, hart en je onderbuik om van overleven naar leven te gaan. En we gaan dan ook voor deze transformatie zorgen met de unieke Creatrix® Groepsdoorbraak.

– Unieke Creatrix® Groepsdoorbraak

Ervaar Creatrix®! Als enige in Europa mag Moms&More in deze PowerMom Emotie Detox de unieke Creatrix® Groepsdoorbraak aanbieden! Hiermee ga je in een kleine, exclusieve groep van gelijkgestemde mede-moeders een aantal van je emotionele en mentale blokkades snel, diepgaand en blijvend loslaten. Dus geen quick-fix, geen strategie om er mee om te leren gaan, geen doekje voor het bloeden. Nee écht loslaten. Waarbij je elkaar stimuleert, motiveert en inspireert.

De Creatrix® Groepsdoorbraak vormt het hart van deze 3-daagse detox. En dit maakt de PowerMom Emotie Detox zo uniek en anders dan alle andere groepsprogramma’s en retreats die er zijn voor vrouwen. Want wil je werkelijke andere resultaten, zal je ook iets anders moeten doen, toch?
Met behulp van de Creatrix® Groepsdoorbraak gaan we aan de slag met emoties en overtuigingen die voor vrouwen zo herkenbaar zijn, zoals Onzekerheid, Schuldgevoelens, Zorgen maken, Niet goed genoeg, Faalangst, Frustratie, Boosheid en Verdriet.

Creatrix® is een zeer geavanceerde vorm van visualisatie, exclusief ontwikkeld voor en door vrouwen, waarmee je in no-time je diepste emotionele en mentale blokkades loslaat en a-la minuut vervangt door een beter weten én voelen. Het is veilig, snel, diepgaand en ook nog eens leuk om te doen. Je hoeft geen nare herinneringen op te halen of trauma’s te herbeleven. Klink te mooi om waar te zijn? Google maar eens en zie alle enthousiaste testimonials en ervaringen van vrouwen over de gehele wereld die je voor zijn gegaan.

– Handige tools om je emoties en gedachten onder controle te kunnen blijven houden

Ja, ook na deze detox zul je je best nog wel eens boos, gefrustreerd of verdrietig voelen. Je bent immers een mens, geen robot. Maar het overweldigende, het te veel, het niet functionele is compleet weg.

Nu kent elke level wel weer nieuwe devils. Dus om uitdagingen in de toekomst zelf gemakkelijker het hoofd te kunnen bieden krijg je tijdens de PowerMom Emotie Detox een toolbox aangereikt. Deze tools zijn zo krachtig én tegelijkertijd zo eenvoudig, dat je ze zelfs aan je kinderen kan leren!

Wat is inclusief:

  • Persoonlijk intakegesprek
  • Voorbereidende opdrachten
  • Unieke Creatrix® Groepsdoorbraken (enige mogelijkheid in Europa!)
  • Baanbrekende kennis over hoe jij als vrouw in elkaar zit
  • Handige toolbox om toekomstige nieuwe emotionele en mentale blokkades het hoofd te kunnen bieden
  • 3 dagen levensveranderende aandacht voor jezelf
  • Een kleine groep gelijkgestemde vrouwen
  • Een rustige, exclusieve locatie in het Groene Hart van Nederland
  • Drankjes, lunches en snacks (dus exclusief overnachtingen)

Wanneer:

In verband met het Corona Virus zullen nieuwe data nader bepaald worden

Dag 1 13.00uur t/m 17.00uur
Dag 2 10.00uur t/m 17.00uur
Dag 3 10.00uur t/m 16.00uur

Locatie:

Voorhaakdijk 6, 3651MB Woerdense Verlaat

Vanwege het karakter en de impact van de PowerMom Emotie Detox krijg je voorafgaand aan je deelname een intakegesprek. Zo kan je er van uitgaan dat alle aanwezige vrouwen met de juiste intenties en verwachtingen deelnemen, gemotiveerd zijn en gewoon niet kunnen wachten om van hun issues af te komen. Registratie voor de PowerMom Emotie Detox kan enkel plaatsvinden na dit intakegesprek.

Meer Info en Registratie:

Wil je graag meer informatie over dit programma of wil je je registreren? Vul onderstaand formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een vrijblijvende bel/skypeafspraak met je in te plannen.