Exclusieve content voor de PowerMom Planner!

Haal het meeste uit jouw Planner met de exclusieve content

Welkom! Speciaal voor jou als gebruikster van de PowerMom Planner:
extra informatie,
worksheets en
uitleg.
 
Hiermee kan jij het meeste uit je Planner halen!

Exclusieve content op deze pagina:

 • Achtergrond informatie
 • De downloadlink voor de PowerMom Planner, mocht je deze opnieuw willen downloaden.
 • 7 video’s die horen bij de PowerMom Planner, met meer informatie, uitleg en opdrachten.
 • Het werkblad dat je kan gebruiken voor de Purpose oefening
 • Voorbeelden voor Maand-, Week- en Dagpagina’s.
 • Een aanmeldknop voor een Gratis sessie met mij voor al je vragen, voor hulp of om te sparren.
 • In contact komen met mede-gebruikers van de PowerMom Planner door de mogelijkheid om een bericht achter te laten.

De PowerMom Planner helpt je focussen op je Purpose, je Passie en je Flow!


Herken je dit:

Sinds je moeder geworden bent lijkt de dag te weinig uren te hebben. Je rent en vliegt, houdt honderdduizend ballen in de lucht die regelmatig dreigen te vallen. Er wordt veel van je verwacht en aan alle kanten wordt er aan je getrokken: thuis, je werk, je vrienden en familie, school, sport, hobby’s…
Bovenal verwacht je veel van jezelf. Je legt de lat hoog, geeft 200% en je wil alles goed doen, de controle houden. Niet vreemd voor zo’n perfectionist als jij. Je hebt het gevoel alles maar half te doen en je wordt heen en weer geslingerd tussen dat wat je zelf wil en dat wat anderen van je vragen. Dit zorgt er voor dat het evenwicht tussen alle rollen die je dagelijks vervult ver te zoeken is. Je zit in een spagaat, en die spagaat doet pijn.
Ik stond ook voor zulke uitdagingen! Mijn To-Do list was ellenlang, ik had geen focus, geen overzicht en al helemaal geen tijd voor mijzelf. Ik verloor geleidelijk mijn grip op mijn leven. Ik wist niet meer wat ík nu belangrijk vond en zag mijn eigen dromen langzaam in rook opgaan. Ik voelde mij op een gegeven moment totaal uitgeblust, compleet gefrustreerd, boos op de hele wereld en teleurgesteld in mijzelf. En dit gaf mij weer een ontzettend schuldgevoel op de koop toe.
Om dit te doorbreken moest ik leren te jongleren, prioriteiten te stellen en mijn dromen concreet in doelen te formuleren. Ik moest in actie komen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.


Geen work-life balans

Ik dacht het te vinden in work-life balans waar hele boeken over vol geschreven zijn. Work-life balans was de heilige graal. Als je work-life balans hebt dan zit je als moeder lekker in je vel en kan je de wereld aan. Echter, in mijn zoektocht naar deze balans ben ik er achter gekomen dat work-life balans niet bestaat. Ik herhaal: WORK-LIFE BALANS BESTAAT NIET! Wij moeders streven continue naar balans. Echter een balans is statisch en staat stil. Ons leven, ons gezin en ons werk staan niet stil maar zijn continue in beweging. Op het moment dat je denkt work-life balans gevonden te hebben glipt het je weer door de vingers. En juist deze vruchteloze pogingen zorgen voor een hoop frustratie en schuldgevoel. Naar mijn mening moet je het dan ook ergens anders zoeken wil je als moeder lekker in je vel zitten en gelukkig zijn.


Wél Purpose – Passie – Flow

De clou is naar mijn mening het uitvinden van waar je nu werkelijk voor in de wieg gelegd ben, je Purpose. Als je immers iets doet wat echt bij je past dan ervaar je positieve energie en lijken dingen haast als vanzelf te gaan. Je zwemt dan niet tegen de stroom in maar met de stroom mee.
Als je je bewust wordt van je Purpose, van jouw reason of being, dan ontstaat hieruit je Passie. Dit is de drijfveer en motivator die je in staat stelt om werkelijk te doen. Passie zorgt er dus voor dat je van denken naar doen gaat. Dit doen bestaat uit maandelijks, wekelijks en dagelijks je doelen stellen die in overeenstemming zijn met je Purpose, vervolgens je To-Do list hier op afstemmen en daarbij je grenzen, je evenwicht en je welzijn bewaken.
Zo creëer je Flow. Flow betekent dat je lekker in je vel zit, dat je energiek bent, dat je creativiteit stroomt, dat synchroniciteit op gang komt en je meer harmonie, rust en geluk ervaart. Dit heeft een ontzettend positief effect op je gezin, je relatie, je sociale leven, je gezondheid en je werk. En heel belangrijk: happy mom = happy kids.


De PowerMom Planner

Om je te helpen focussen op je Purpose, je Passie en je Flow heb ik deze Planner voor je ontwikkeld. Deze is gebaseerd op het PowerMom-Principe:

Het PowerMom-Principe

 

De planner zelf bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Een algemene oefening om je meer inzicht te geven in waar jij nu voor in de wieg gelegd bent: jouw Purpose. Dit geeft je focus en helpt je jouw richting te bepalen en doelen te stellen.
 2. Een maand overzicht waarin je je doelen, die voortkomen uit de algemene Purpose oefening, in je dagelijkse leven gaat verwerken. Daarbij reflecteer je op de vorige maand en je stel je doelen voor de komende maand. Uit deze doelen vorm je jouw To-Do’s en inspirators voor die maand. Je creëert een Vision Board zodat je niet enkel je hoofd, maar ook je hart en gevoel hier bij betrekt.
 3. Een week overzicht waarin je wekelijks controle houdt over je To-Do’s, je prioriteiten en je tijdsbesteding. Zo zorg je er voor dat je je To-Do’s die je maandelijks hebt opgesteld ook werkelijk in je week inplant. Aan het einde van de week reflecteer je op je week én je wordt met een persoonlijke vraag uitgedaagd stil te staan bij jezelf. Zodat je ook je eigen groei en ontwikkeling op de agenda hebt staan. Extra tip: geef je agendaitems een kleur, bijvoorbeeld al je zakelijke afspraken blauw, al je gezinsactiviteiten groen en je me-time roze. Zou heb je in een oogopslag helder waar jouw tijd en aandacht die week het meest naar toe gaat en kan je bijsturen als dat nodig is.
 4. Dagelijkse planners. Deze overzichten helpen jou je dagelijks te richten op je doelen en geven je controle in je drukke dag. Uit je weekoverzichten destilleer je je dagelijkse To-Do’s en elke ochtend sta je even kort stil bij waar je die dag je aandacht op gaat richten. Immers, dat wat je aandacht geeft groeit. Elke avond, voordat je gaat slapen schrijf je die dingen op die je die dag goed hebt gedaan en waar je gelukkig van werd. Dit geeft je een fijne vibe voor de nacht.

TIP: Als je wil kan je de PowerMom Planner combineren met de Bullet Journal Methode.

Elk kwartaal van deze PowerMom Planner heeft een andere look & feel. Maanden, weken en dagen zijn niet gedateerd. Zo kan je namelijk met de PowerMom Planner beginnen wanneer je maar wil (en hoef je niet te wachten tot 1 januari)! Print nu de planner uit op A5 formaat, bind hem in en stop hem in je tas.


Downloadlink

Mocht je de PowerMom Planner opnieuw willen downloaden, dan kan dat hier.


Video’s

Speciaal voor jou heb ik 7 video’s opgenomen die er voor gaan zorgen dat je het beste uit je PowerMom Planner gaat halen.

Video 1: Work-Life Balance is een illusie

 

Video 2: Het PowerMom Principe

 

Video 3: Introductie PowerMom Planner

 

Video 4: De Maandplanner

 

Video 5: De Weekplanner

 

Video 6: De Dagplanner

 

Video 7: Bonus!


Werkblad Purpose Oefening

Klik om het werkblad te downloaden.

De PowerMom Planner onderscheidt zich van andere planners omdat je heel gericht jouw doelen en bijbehorende to-do’s gaat inplannen per maand, week en dag. De Purpose oefening is daarvoor goud waard.

Het werkblad waarop je de Purpose oefening kan invullen kun je hier downloaden.


Voorbeelden Maand-, Week, en Dagpagina’s

Hieronder vind je voorbeelden van de Maand-, Week-, en Dagpagina’s van de PowerMom Planner.

Klik voor het voorbeeld in een nieuw venster.

De Maandplanner

Klik voor het voorbeeld in een nieuw venster.

De Weekplanner

Klik voor het voorbeeld in een nieuw venster.

De Dagplanner


Bonus: Een gratis PowerMom – Sessie!

Meld je hieronder aan voor een gratis 30-minuten PowerMom – Sessie met mij via Skype! Om samen te sparren over waar jij voor in de wieg bent gelegd, hoe je lekkerder in je vel kan zitten en om een aantal persoonlijke gouden tips te krijgen hoe je meer Passie en Flow in je leven kan krijgen.

Gratis Sessie

 

Verificatie


Stel hieronder je vraag of laat een bericht achter!

Reacties