Iris

Het verhaal van PowerMom Iris

Iris is moeder van zoon Jayden en heeft na het volgen van het PowerMom met Passie – Programma haar leven compleet omgegooid en heeft ze haar hart gevolgd.
En dit bleef niet zonder gevolgen…


Van Chaos naar Geluk

Precies een jaar geleden was mijn leven een onoverzichtelijke bende. Dankzij de bijzondere coaching van Nikolien heeft mijn bestaan zo’n andere wending gekregen dat ik het zelf nog maar amper geloof. Ik deel mijn verhaal heel graag met de wereld. Hopelijk zijn anderen geïnspireerd door mijn ervaringen en kunnen daardoor een soortgelijke beleving krijgen. Ik hoop het van harte!

Ik werkte al 11 jaar in de mediawereld. Een gehaaste en zeer stressvolle cultuur. Het slokte me op en maakte me ongelukkig. Ik raakte meerdere keren overspannen. Ik was onzeker, huilde veel en had nergens tijd voor. Eigenlijk had ik het gevoel dat mijn leven een beetje waardeloos en mislukt was.
Toen kreeg ik een kindje en werd ik gemotiveerd om mijn leven opnieuw vorm te geven. Na de geboorte van mijn zoontje reorganiseerde het bedrijf waar ik werkte en daar kwam zoveel extra ellende en stress bij kijken dat rustig werk onmogelijk leek. Daarbij is mama worden zo’n ingrijpende vernieuwing. Ik wilde mijn wonder niet meer achter laten voor werk waar mijn hart niet bij ligt.

Op een hele bijzondere manier (meant to be) ontmoette ik Nikolien van Moms&More. Zij vertelde me wat zij deed voor jonge moeders en ik ben onmiddellijk, zonder twijfel, begonnen met het PowerMom met Passie – programma. Binnen een week merkte ik al verschil! Ik ging me rustiger voelen, veiliger en mijn doelen werden inzichtelijk. De liefdevolle, gevoelige maar ook zeer duidelijke begeleiding van Nikolien maakte het verschil. Ik kon 24/7 bij haar terecht en dat was fantastisch.

Tijdens het PowerMom met Passie – Programma heb ik mijn eigen bedrijf opgezet, in beauty. Een richting waar ik eigenlijk van kind af aan al van droomde maar nooit voor had durven kiezen door mijn opvoeding en allerlei andere blokkades.

Ondertussen komt het werk op mij af en groei ik maar door! Mijn vaste contract bij de mediagiganten is verleden tijd. Ik ben zo blij. Ik voel ruimte, vrijheid, geluk en ademruimte. Werk voelt niet meer als een verplichting maar als een hobby. Door dat ik nu weet waar ik voor in de wieg gelegd ben in het leven, kies ik alleen nog maar klanten en opdrachten die bij me passen. Daardoor is alles anders. Ik ben zo een goede moeder voor mijn zoontje en eindelijk weer een relaxte vriendin voor mijn vriend. Ook ben ik bijna nooit meer moe en ik ben zelfs kilo’s afgevallen. Alles bleek met elkaar in verband te staan! Voor deze verandering ben ik Nikolien eeuwig dankbaar, daar heb ik amper woorden voor!

Eigenlijk zou iedere moeder zo’n traject moeten krijgen om het leven met carrière en kind te combineren en optimaliseren. Om mij heen zie ik zoveel mama’s worstelen. Combineren van hart en werk en leven vanuit kracht en energie. Ik hoop dat ik deze moeders bereik met dit verhaal en dat ze zich aanmelden bij Nikolien.

Liefs, Iris


Wil jij net als Iris ontdekken waar jij voor in de wieg gelegd bent en leven en werken op een manier die jou gelukkig maakt?

Klik dan hier!