fbpx

Niets doen is geen optie!

Jacqueline Doorenbos

Mijn naam is Jacqueline Doorenbos. Mijn hele leven ben ik een ambitieuze werkende moeder geweest. Ik weet er alles van hoe het is om vele ballen hoog te moeten houden, als ambitie aan je knaagt terwijl je moedergevoel je roept.

Stilstand is achteruitgang!

Ik kan niet stilzitten. Het leven is te mooi en te interessant om er niet vol voor te gaan. Ik kan dan ook niet anders dan 200% geven. Ik doe iets goed of anders niet. Ik geef toe, dat is niet altijd de makkelijkste weg, maar het zorgt er wel voor dat ik het beste uit mijzelf haal een dit weer door kan geven aan anderen.

Ik heb mijn portie uitdagingen in mijn leven gehad waaronder borstkanker en een emigratie. Omdat ik altijd gericht ben op het oplossen van problemen en een positieve kijk op het leven heb, draai ik alles om tot leermomenten waardoor zulke ervaringen mij versterken, motiveren en vooruit drijven.


Mijn legacy

Ik heb altijd met vrouwen gewerkt. Eerst in het bedrijfsleven en later in mijn eigen ondernemening heb ik grote groepen vrouwen gecoacht en geholpen naar een gelukkig werkzaam leven. Ik ben dan ook gepokt en gemazeld als het gaat om vrouwen-werk-gezin en alle beren die op de weg kunnen komen.

Ik word gedreven om het beste door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen en wil mijn steen bijdragen daar waar ik kan.
Dit doe ik vanuit verantwoordelijkheid nemen voor mijzelf en mijn levenswijsheid, kennis en kunde inzetten voor anderen.


Tough Love

Anderen noemen mij een sterke vrouw met een stevige schouder. Ik ben direct, eerlijk en integriteit staat bij mij hoog in het vaandel.
Ik doe niet aan verborgen agenda’s of politieke spelletjes. What you see is what you get.
Ik wind er geen doekjes om. Misschien soms confronterend maar altijd komend vanuit een plek van liefde en respect.

Voor Moms&More ben ik werkzaam als Creatrix® Transformologist® binnen het PowerMom met Passie – Programma en ben ik als Virtual Office Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse flow van de praktijk.


Is het tijd voor verandering?

Ben je klaar om weer gelukkig te worden met jezelf en je leven?
Klik hier en neem contact op!