Moms@Work – Workshop:

“Vind jouw evenwicht in werk en moederschap!”

Wanneer:

Datum: nog te bepalen.

Voor Wie:

Maximaal 10 moeders. Voor high quality me-time.
Drankjes en sweets daar natuurlijk bij inbegrepen.

Locatie:

Hofstede Sparrenheuvel
Bloemendaalseweg 139 te Bloemendaal.

Wil jij:

  • Een paar uur goed bij jezelf stil staan en de balans opmaken van je leven?
  • Uitvinden waar je nu precies gefrustreerd van wordt en wat je hier aan kan doen?
  • Weten hoe je weer lekker in je vel kan zitten, energiek kan zijn en beter alle ballen hoog kan houden?
  • Een stap nemen om te ontdekken waar jij voor in de wieg gelegd bent?
  • Sparren met mede-moeders en zonder “moederbattle” best practices met elkaar uitwisselen?
Wat een leuke, inspiratievolle workshop met goede activiteiten om je te helpen vinden wat je kan doen om je ‘drukke’ leven met kinderen beter in balans te brengen. En om zo meer aan jezelf toe te komen en meer in de flow te blijven. Super!Laura
Klik hier en reserveer direct jouw plaats voor de
Moms@Work – Workshop:
“Vind jouw evenwicht in werk en moederschap!”

Zie onderaan de pagina voor de (betalings)voorwaarden en mogelijkheden.


Achtergrond

Na de geboorte van mijn oudste kind, mijn dochter Emilia, heb ik ontzettend geworsteld met het hooghouden van alle ballen. Ik had verwacht dat ik het moederschap wel kon managen zoals ik een project manage: met een gedegen voorbereiding, duidelijke taakomschrijving en een stevige controle. Zo dacht ik een kind ‘er wel even bij te doen’.

In de praktijk viel dat vies tegen. Het moederschap heeft mij veranderd en heeft ook veranderd wat ik nu werkelijk belangrijk vind in het leven. Ik moest mijzelf opnieuw uitvinden. Ik moest dealen met mijn perfectionisme, met mijn grenzen, mijn verwachtingen en met mijn angst om niet goed genoeg te zijn. Ik ben flink gaan soul searchen, heb voor mijzelf heel duidelijk gekregen waar de schoen nu wrong en heb het roer omgegooid. Want zeker nu ik moeder ben zijn de vragen: Wat heb ik te doen in de wereld? Waar kan ik verschil maken? en Wat laat ik achter? nog belangrijker geworden. Door het vinden van mijn antwoorden op deze vragen zijn mijn werk en moederschap nu in harmonie en doe ik datgene waarvoor ik in de wieg gelegd ben. En dit heeft een gigantisch positief effect op mijn werk, mijn relatie en mijn kinderen.


Ik wil jou een lange weg besparen

Moms@Work - Workshop

Duidelijk krijgen waar ik als moeder nu precies tegenaan liep in mijn leven ging niet over één nacht ijs. Ook omdat er een taboe rust op het feit dat heel veel moeders (maar liefst 90% aldus onderzoek van de Daily Mail!) zich niet happy voelen in hun moederschap en hier niet openlijk voor uit durven komen. Zij zijn bang om te falen en als slechte moeder bestempeld te worden. Ik vind juist dat een worsteling een uitnodiging voor je is om keuzes te maken en stappen te nemen naar meer geluk. En in plaats van het wiel zelf en alleen uit te vinden, bied ik je nu een platform om heel gericht te onderzoeken wat wel lekker loopt in je leven en wat niet. En om zo voor jezelf duidelijker te krijgen waar jij nu precies voor in de wieg gelegd bent, zodat je de beste versie van jezelf leeft.

In deze Moms@Work – Workshop gaan wij een avond hard aan de slag om jouw pijnpunten in je leven en je werk bloot te leggen. Dit doen we met een stukje theorie, gevolgd door veel praktische oefeningen die je zowel individueel als in een kleine groep doet en door middel van sparren met andere deelneemsters. Zo zet je een eerste stap om duidelijk te krijgen waar je passie ligt en wissel je best practices uit met mede-moeders. Je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie om meer evenwicht te vinden in je werk en moederschap.

Ik vond de workshop erg leuk. Het voelt goed om stil te staan bij waar je energie van krijgt. Ook het sparren met andere moeders en praten over tips en tricks aan de hand van het Wheels Model vond ik heel prettig. Een stukje herkenning!Gladys

Wat je krijgt:

  • Een flinke dosis inspiratie en motivatie om meer evenwicht te krijgen in je leven en je werk.
  • Duidelijkheid wat jou nu precies frustreert en nieuwe ideeën wat je hier aan kan doen.
  • Meer inzicht in waar jij nu voor in de wieg gelegd bent.
  • Een paar uur onverdeelde me-time.
  • Een klankbord in de vorm van mede-moeders die hetzelfde ervaren als jij.
Ik vond het een hele leuke ervaring. Ik heb doelgericht leren kijken en meer naar mijzelf te luisteren. Ook heb ik geleerd dat ik mijzelf niet hoef te schamen voor mijn gevoelens als moeder.Corine

Jouw investering:

De investering voor deze workshop bedraagt slechts Eur 47,- inclusief BTW.
Én je mag gratis een mede-moeder meenemen! Hapjes en drankjes zijn natuurlijk inbegrepen.

Door wie?

Nikolien Martina

Nikolien Martina is eigenaar van Moms&More en helpt werkende moeders naar een gelukkig leven. Zodat moeders én het werk doen waarin zij het allergelukkigst zijn én tegelijkertijd een gezonde harmonie tussen werk en privé houden. Nikolien is moeder van dochter Emilia (04-2011) en zoon Alessio (08-2014). Ze weet als geen ander hoe het is om als werkende moeder alle ballen in de lucht te willen houden (en er regelmatig toch een te laten vallen). Ze heeft een allergie voor klagers, slachtoffers en lege glazen en houdt van chocola, wijn en chicklits.

Nikolien is -als eerste in Europa- door het Australische Institute of Women International gecertificeerd Creatrix® Facilitator en Women’s Transformologist®. Verder is zij gecertificeerd NLP Master Practitioner, gecertificeerd DISC Trainer en heeft ze diverse opleidingen gevolgd ten behoeve van vrouwen gezondheidszorg, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Zij is aangesloten bij NOBCO, NVNLP en te boeken als spreker bij ZijSpreekt. Nikolien is auteur van het boek “Balanceren tussen Kinderen en Carrière, Een praktische gids voor werkende moeders”.


Ja, maar….

Misschien heb jij nu een stemmetje in je hoofd dat je influistert: ja, maar…. met vervolgens een aantal excuses waarom je je beter niet voor deze workshop aan kan melden, waarom je geen tijd voor jezelf zou nemen, waarom het beter op een ander moment zou zijn? Zou kan je horen dat je nu al zo druk bent en zo weinig tijd hebt. Dat je nu te moe, te vol in je hoofd, te gestresst bent. Of dat je beter iets voor je kinderen/vrienden/gezin/… kan doen dan voor jezelf omdat jouw tijd ooit nog wel komt. Dit stemmetje is wat ik noem je leefmechanisme. Dit is het mechanisme wat jou graag veilig houdt en wat een gruwelijke hekel heeft aan verandering (want potentieel onveilig). Daarom zal dit mechanisme zijn best doen jouw in je oude vertrouwde doen en laten te houden. Maar jij weet ook: als je doet wat je altijd hebt gedaan, ga je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Dus wil je meer evenwicht, meer flow en meer geluk in je leven als werkende moeder, weet dan dat jij een keus hebt om naar dit stemmetje te luisteren en niets te doen of om je eigen beslissingen te maken en in actie te komen. Inderdaad, het leven van een werkende moeder is druk, daar weet ik echt alles van. Tijd heb je echter niet, tijd maak je. Dat is een kwestie van prioriteiten stellen. Veel vaker draait het om het feit dat je jezelf geen me-time gunt. Dat je jezelf wegcijfert omdat dat een goede moeder zou betamen. Maar wake-up call!: pas wanneer jij goed voor jezelf zorgt ben je ook in staat om voor een ander goed te zorgen. Dus hup, kom in beweging en neem die eerste stap!

Ik vond het heel verhelderend wat betreft mijn wensen en verwachtingen, confronterend wat betreft mijn tekortkomingen en heel inzichtelijk wat betreft flow.Cléo-Lotte
Klik hier en reserveer direct jouw plaats voor de
Moms@Work – Workshop:
“Vind jouw evenwicht in werk en moederschap!”

Er is plek voor minimaal 4 moeders en maximaal 10 moeders. Schrijf je dus snel in, want VOL=VOL.


Betaal met IdealBij Moms&More kan je veilig en snel betalen via jouw eigen bank met Ideal.
Deze prijs is inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Bij aankoop gelden de algemene voorwaarden van Moms&More. Klik hier om ze te lezen.
Betalen in termijnen is mogelijk, neem hiervoor contact met mij op.
Hier vind je de mogelijkheden op een rijtje om in aanmerking te komen voor een vergoeding van deze workshop.