fbpx

De Healy voor drukke moeders

“De Healy helpt jou om je te ontspannen, goed te slapen, om lekker in je vel te zitten en om je fit en happy te voelen.”

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van gezondheid! Het is een Klasse IIa gecertificeerd draagbaar medisch hulpmiddel uit Duitsland, jarenlang getest en erkend door de reguliere geneeskunde. De Healy wordt medisch gezien ondermeer ingezet voor een aantal specifieke klachten zoals Fibromyalgie, Migraine, Chronische Pijnklachten, Depressie, Skeletpijnen en Angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. En Healy gaat nog veel verder dan dat. Voor elke kwaal, acuut of chronisch, bestaat er wel een speciaal behandelprogramma.

Een echte gamechanger voor je geest en lichaam

De Healy is een wearable, een klein en compact apparaatje (5cm bij 5cm). Het bevat meer dan 120 verschillende frequentieprogramma’s die je ondersteunen bij jouw gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk. De Healy stimuleert met frequenties, die speciaal afgestemd zijn op jouw systeem, bepaalde delen in je lichaam of geest die uit balans zijn en het zelfgenezend vermogen krijgt daardoor een boost.

De Healy kun je vergelijken met een bioresonantie apparaat (het is ontwikkeld uit de bekende Timewaver), alleen dan voor thuis en veel kleiner, handzamer en compacter. Het is geschikt voor het hele gezin.

Verschillende soorten Healy’s

Er bestaan vier verschillende versies van de Healy met bijbehorende programma’s. Elke Healy-editie bestaat uit het apparaatje zelf en uit een groep programma’s voor een specifiek toepassingsgebied die je laadt op een app op je mobiele telefoon. Zo is de Healy Gold de meest eenvoudige en de Healy Resonance de meest uitgebreide versie. Deze is naast het eigen gebruik ook geschikt voor therapeuten. De Healy Resonance heeft naast alle 120 programma’s ook een mogelijkheid om een analyse/scan te maken van het lichaam om te kijken op welk vlak er precies een inbalans is. De Resonance is in staat om je te ondersteunen door de juiste frequenties te sturen van onder andere aminozuren, homeopatische middelen, Bachbloesems en Schlüssler zouten. Daarnaast kan je met behulp van de Resonance een analyse maken van de aura. In de Moms&More praktijk wordt de Resonance gebruikt en de Healy Holistic Health verhuurd.

De werking van de Healy

De Healy werkt als volgt: je download de Healy app op je smartphone. Je koppelt de app via bluetooth aan je Healy. Met de app kies je daarna een programma uit. Dit programma wordt dan ingeladen en via bluetooth naar je Healy gestuurd. Programma’s duren maximaal een uur en kun je altijd stopzetten. Je mag 3-4 programma’s per dag inzetten. De Healy draag je ergens op je bovenlichaam en tijdens je dagelijkse activiteiten. Voor de meeste programma’s die je wilt laten draaien draag je polsbandjes die met een dunne kabel zijn verbonden met de Healy. Voor bijvoorbeeld ernstige hoofdpijn/migraine of angsten waar je snel vanaf wilt heb je kleine zachte oorclip elektrodes of plakelektrodes. De Healy Resonance kan ook draadloos en op afstand werken.

Met meer dan 120 programma’s is de Healy op elk lichamelijk en mentaal gebied inzetbaar ter ondersteuning en/of ter vermindering van klachten en overbelasting van je systeem. De Healy helpt je in stressvolle situaties gedurende de dag, om gemakkelijker te herstellen en om rust te vinden.

Een kleine greep uit de 120 verschillende Healy Programma’s

Slaap
Kan ertoe bijdragen om beter tot rust te komen en je slaap te verbeteren.
Pijn/Psyche
Kan oplossingen voor verscheidene plaatselijke, acute of chronische pijn bieden.
Fitness
Kan je helpen bij het bereiken van je sportieve doelen.
Mentale Balans
Kan ondersteunen bij het in evenwicht brengen van angst en depressies.
Leren
Kan je helpen om je beter op examens en tentamens voor te bereiden, voor concentratie en geheugen.
Beroep
Kan ondersteunen bij stress om sneller en beter te ontspannen.

Voor de toepassingen van de Healy Resonance, zonder elektroden zijn geen contra-indicaties.
Gebruik de Healy microstroombehandelingen met de polsbandjes en/of elektroden niet wanneer er zich vreemde voorwerpen van metaal in het te behandelen gebied bevinden, bij pacemakers, bloedingen, wanneer er kans op bloedingen of embolie bestaat. Behandelingen mogen niet worden toegepast op delen van de huid die met radiotherapie zijn behandeld, waarvan de gevoeligheid gestoord is of wanneer de gebruiker koorts heeft. De Healy is niet geschikt voor gebruik door/bij zwangere vrouwen en niet geschikt voor gebruik bij personen die aan epilepsie of een hartaandoening lijden. Plaats de elektroden niet op de ogen, de hals of over het hart (gebied onder beide sleutelbeenderen tot aan het uiteinde van het borstbeen en de middellijn vanaf de linker oksel tot ter hoogte van het uiteinde van het borstbeen). Raadpleeg voor gebruik een arts wanneer er sprake is van een van de contra-indicaties.

Meer informatie over de verschillende programma’s? Download dan het HEALY PROGRAMMA OVERZICHT

Healy Huren

Het is nu mogelijk om een Healy te huren bij Moms&More!
Dit werkt als volgt: je maakt een afspraak om de Healy op te halen in de praktijk in Woerdense Verlaat. Ik laat je zien hoe de Healy werkt en desgewenst analyseren we samen welke Healy programma’s nu het meest voor jou geschikt zijn. De minimale huurperiode is 5 dagen, langer mag natuurlijk ook. Gedurende jouw huurperiode ga je met de Healy aan de slag, ervaar je zijn diepe werking en snelle resultaten.
Na je huurperiode breng je de Healy weer bij mij terug.
Huurprijs per dag is Eur 10,- inclusief BTW, met een borg van Eur 200,-.
Voor de ophaal-/terugbrengdag betaal je ook huur, dus huur je de Healy bijvoorbeeld van zaterdag tot zaterdag, dan betaal je Eur 80,- huur.

Wil je de Healy huren? Neem dan CONTACT met mij op.

Healy Kopen

Wil je de Healy gebruiken waar en wanneer je maar wil? Dan kan je de Healy ook kopen. Er zijn 4 verschillende type Healy’s in 4 verschillende prijsklassen. Afhankelijk van je wensen en behoeften kies je een type Healy (eventueel kan je later altijd upgraden). Daarbij loop je geen enkel risico vanwege de 14 dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie.

Wil je de Healy aanschaffen dan kan je dat HIER doen.

Neem vooraf even contact met mij op zodat ik je kan helpen met je aanschaf en je handige tips kan geven voor het aankoopproces.

Meer Info

Wil je meer informatie over de Healy, download dan de uitgebreide Brochure HIER