fbpx

EHBO VOOR DRUKKE MOEDERS

Eerste Hulp Bij Ongewenste emoties
voor drukke moeders

WEES ER SNEL BIJ!
NU TIJDELIJK MAAR €7,-
Vraagje...

Waar worstel jij mee als drukke moeder?

Als iemand die hoge eisen aan zichzelf stelt, heb je een hoop ballen in de lucht te houden, niet waar? Je bent gestrest en moe. Je hebt een vol hoofd en piekert veel. Daardoor raak je regelmatig de regie kwijt, raak je overweldigd en gefrustreerd. Je hebt dan ook vaak een kort lontje. Dit zorgt er weer voor dat je je onzeker, schuldig en verdrietig voelt. Je bent jezelf als het ware een beetje kwijtgeraakt, toch?

En omdat je maar aan het piekeren bent, boos, gefrustreerd, schuldig en moe voelt is er geen ruimte voor wat anders. Je zit in een negatieve spiraal. De eerste stap die je nu dan ook te zetten hebt is wat lucht en ruimte voor jezelf te gaan ervaren.Om uit je boosheid, verdriet, frustratie en angst te kunnen stappen. Zo maak je de weg vrij om dingen in jezelf en in je leven te kunnen gaan veranderen.

Voel je je...

Herkenbaar? lees dan verder

Je weet dat dingen moeten veranderen...

… Je bent er klaar mee om 

zo op je tenen te lopen

… Je bent er klaar mee om

zo gespannen te zijn

… Je bent er klaar mee om

je ongelukkig te voelen

In standje overleven.

Je geeft je 200%. Daarbij vergeet je gemakkelijk jezelf, loop je jezelf voorbij. Met als gevolg dat je steeds minder goed in je vel gaat zitten. Je raakt gefrustreerd, gespannen en dat maakt dat je je ook weer schuldig voelt. Dat heeft een direct effect op je gezin, je relatie, je werk en je leven. Met als gevolg dat je in een negatieve spiraal terecht komt. Je staat daardoor in standje overleven waardoor je ’s-ochtends opstaat en denkt ‘is dit het nou?’. Je voelt jezelf boos, bang, alleen en flink tekort schieten…

Je staat 24/7 ‘aan’. Je bent doodmoe van al dat gepieker, gestress, en dat continue stemmetje in je hoofd dat zich afvraagt of je het wel goed genoeg doet, wel goed genoeg bént. Waardoor je aan jezelf twijfelt, je onzeker voelt en je vaker dan je lief is een kort lontje hebt.

Je neemt het jezelf vaak voor het anders te gaan doen. Anders te reageren, anders te denken of anders te voelen. Je hebt immers geen tijd voor dat ‘gedoe’. Je zet je schouders eronder, gaat maar door en zegt tegen jezelf dat je sterk moet zijn. Door moet zetten. Maar deep down knaagt het, ettert het. En dat kost weer bergen energie (energie die je eigenlijk al niet meer hebt)…

Hoog tijd dus om een eerste stap te zetten naar meer onspanning, regie, rust en kracht. En om zo de weg vrij te maken voor verandering in jezelf en in je leven.

HET HOEFT NIET ZO TE ZIJN.

Stel je eens voor hoe 't zou voelen om...

… je ontspannen te voelen

… zelfverzekerd te zijn

… aan jezelf toe te komen

"Het is niet de bedoeling om een perfecte moeder te worden, maar om jezelf eindelijk toe te staan te worden wie je altijd al was..."

einDELIJK!

EHBO VOOR DRUKKE MOEDERS

Dé Kit voor Eerste Hulp Bij Ongewenste emoties. 

Boordevol visualisaties, opdrachten, oefeningen en Binaural Beats, speciaal voor jou als drukke moeder!

lees maar

Wat anderen te zeggen hebben...

“Ik vind de EHBO-Kit GEWELDIG!!! Hij is echt een hele goede Quick Fix. Het zet je aan tot dieper nadenken, bewust worden en vooral ook even tijd nemen voor jezelf. Ik vind de binaural beats zooooo heerlijk. Ze komen echt aan en raken me heel erg diep. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen beluisteren, maar ik heb er drie beluisterd en voelde meteen tijdens het moment een verandering. Ik kon helderder nadenken en ervaarde meer rust. Kort gezegd raad ik iedereen deze EHBO-kit aan, vooral wanneer je wel eens momenten hebt als het je te veel wordt. Je je even geen goede moeder, partner, vriendin enz. voelt omdat je je emoties even niet onder controle had. Daarnaast vind ik de hele lay-out echt super helder en duidelijk. Via je telefoon is deze EHBO-kit heel goed uit te voeren en je hebt hem altijd bij de hand. De documenten die je kunt downloaden zijn heel mooi vormgegeven, duidelijk en mooi. Ik kreeg gewoon zin om ermee te werken alleen al om hoe ze er uit zien. En last but not least: Nikolien is een hele lieve vrouw die echt alle tijd voor je neemt en heel goed naar je luistert. Ze doet er alles aan om je te helpen en dat doet ze met hart en ziel en dat straalt ze ook uit! Ik heb deze kit als waardevol ervaren en er ook echt wat aan gehad. Ik heb aan meerdere workshops en webinars meegedaan en die gingen allemaal niet zo diep als deze EHBO-Kit. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad is gekomen..”

BIonda

“Als moeder van 4 jonge jongens gebeurt er elke dag zoveel dat er momenten zijn dat de emmer op het randje van overstromen staat en ik dit botvier op mijn gezin. Een EHBO-kit is dus zeker geen overbodige luxe 🙂 Wat ben ik blij met deze EHBO-Kit, want wat een prachtige en complete kit is dit. Door weer even pas op de plaats te maken en de oefeningen en werkbladen te gebruiken die in de kit zitten, kwam ik eigenlijk binnen 10 minuten alweer tot rust en kwam gelijk weer terug in een relaxte stemming. En dat vanuit mijn eigen huis met vier spelende en rennende kinderen op de achtergrond! Met de visualisaties kon ik gelijk aan de slag en door de EHBO-kit te gebruiken werd ook weer duidelijk welke kleine geluksmomenten ik ook elke dag beleef! Je wordt weer even met je neus op de feiten gedrukt en je wordt je er weer bewust van hoe belangrijk het is om even tijd voor jezelf te nemen op een dag. Als ik dit kan, met een beetje hulp van deze kit, weet ik zeker dat er ook andere vrouwen en moeders zijn die dit kunnen gebruiken! Ik raad hem in ieder geval aan iedereen aan!”

JILL

Ben je klaar voor meer ontspanning?

EHBO voor drukke Moeders

Eerste Hulp Bij Ongewenste emoties voor drukke moeders
7
 • Oefeningen en Binaural Beats voor meer BEWUSTWORDING
 • Oefening om je GRENZEN TE STELLEN en te bewaken
 • Oefening en Binaural Beats om te VERGEVEN
 • Hulp om emoties LOS TE LATEN
 • VERBINDEN met drukke moeders
 • Visualisatie om te ONTSPANNEN
 • Oefeningen en Gratis Sessie (t.w.v. Eur 147,-) om GELUKKIG TE ZIJN
 • BONUS #1: POWERMOM PLANNER (t.w.v. Eur 47,-)
 • BONUS #2: BINAURAL BEATS (t.w.v. Eur 47,-)

Laten we eens in de details duiken

Dit ga je allemaal krijgen...

Bewust worden

 • Met de Emotie Check-Up krijg je duidelijk wat je dwars zit
 • Love Yourself First oefening voor meer zelfliefde.
 • Binaural Beats die je helpen onbewuste negativiteit los te laten, en je positieve energie en healing geven.

Grenzen Stellen

 • Uitgebreide oefening die je gaat helpen je grenzen duidelijker te krijgen en ze beter te bewaken. 

Vergeven

 • Vergevingsoefening die je gaat helpen meer helderheid in de situatie te krijgen, te vergeven en los te laten. 
 • Binaural Beats die je helpen om meer harmonie in je relaties te brengen.

Loslaten

 • Emotie Omdraaiproces om negatieve emoties te neutraliseren. 
 • Good Vibes, bioresonantie voor thuis.
 • Minder Zeiken Meer Zen – Masterclass, voor minder irritatie en frustratie.

Verbinden

 • Word lid van de Club voor Drukke Moeders.

Ontspannen

 • Vuur Visualisatie om te ontspannen, inclusief Binaural Beats die een boost geven aan je aura en je helpen positieve energie aan te trekken.
 • Vertragingsvisualisatie om je minder gejaagd te voelen, inclusief Binaural Beats om tot een diepe staat van ontspanning te komen.

Gelukkig Zijn

 • Your Happy Place, om jouw kleine geluk te ervaren
 • Evening Gratitude, een oefening in dankbaarheid
 • Gratis sessie voor blijvende transformatie

en vergeet de bonussen niet

Je krijgt ook toegang tot:

BONUS #1 POWERMOM PLANNER

Speciaal voor vrouwen die in hun drukke leven willen focussen op wat voor hen belangrijk is.

Waarde = €47

BONUS #2 BINAURAL BEATS
VOOR DRUKKE MOEDERS

Extra Binaural Beats, voor meer positiviteit, harmonie, ontspanning, liefde, seks, geld en overvloed

Waarde = €47

Wil je deze bonussen ook ontvangen?

“Wat heerlijk dat deze EHBO-Kit voor drukke moeders er nu is! Ik kan deze gebruiken als “sanity check” wanneer het emotioneel even niet lekker gaat en ik haal er mijn ontspanning uit met behulp van de binaural beats die deze kit bevat. De PowerMom planner in deze kit is tevens een enorme uitkomst! Deze geeft overzicht en structuur, en laat ruimte voor het stellen van korte en lange termijn doelen. De verschillende quotes en vragen die er in staan zetten je daarnaast aan het denken en triggeren je om zo nu en dan ook even stil te blijven staan met waar je nu eigenlijk mee bezig bent en waar het bij jou om draait. Dit geldt eigenlijk voor de gehele EHBO-kit en het helpt mij zeker om focus te blijven houden op ‘my purpose in life’.”

Diana

“Afgelopen week kennis mogen maken met de EHBO-Kit. Ik was heel benieuwd wat de kit zou bevatten. Allereerst ziet het er mooi uit, overzichtelijk en daardoor makkelijk in gebruik. Ik was vooral enorm verrast aan de enorme hoeveelheid aan tools. Van informatie, tot meditaties en visualisaties en enorm veel extra tools die jou als moeder kan helpen om in je kracht te komen. Het is een prachtige combinatie van tools en echt compleet. En hoe kan het ook anders dan beginnen met Zelf-liefde. Een echte aanrader.”

MartinE


laten we het nog even samenvatten

Dit ga je krijgen als je je aanmeldt:

Oefeningen en Binaural Beats voor meer BEWUSTWORDING

Oefening om je GRENZEN TE STELLEN en te bewaken

Oefening en Binaural Beats om te VERGEVEN

Hulp om emoties LOS TE LATEN

VERBINDEN met andere drukke moeders

Visualisatie om te ONTSPANNEN

Oefeningen en Gratis Sessie om GELUKKIG TE ZIJN

BONUS #1: POWERMOM PLANNER

BONUS #2: BINAURAL BEATS

tijdelijk maar

€ 7,-

Ontmoet jouw coach

Hoi! Ik ben Nikolien.

Ik ben eigenaar van Moms&More en maak ambitieuze moeders weer blij met zichzelf en hun leven. Ik ben moeder van dochter Emilia (04-2011) en zoon Alessio (08-2014). Na de geboorte van  Emilia was ik ontzettend aan het struggelen met het moederschap in combinatie met mijn werk, mijn gezin en met mijzelf. Waar was die roze wolk, dat genieten? Ik had moeite met het stellen van mijn grenzen en prioriteiten en met het omgaan met mijn schuldgevoel, perfectionisme en mijn onzekerheid. Puur overleven in plaats van gelukkig leven als ambitieuze moeder, daar weet ik alles van!

Ik kwam er achter dat ik niet de enige was die zo alleen aan het worstelen was. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat zo’n 90% (!) van de moeders het moederschap heel zwaar vindt en daar niet openlijk voor uit durft te komen vanwege perfectionisme en de angst om in de ogen van anderen niet goed genoeg te zijn, te falen als moeder. Zij blijven in hun eentje vechten, komen geen stap verder en zijn ronduit ongelukkig. Ik vind dit schokkend! En daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om dit taboe te doorbreken en voor drukke, ambitieuze moeders een betrokken en vasthoudend klankbord te zijn. Uiteindelijk heeft dit geleid tot Moms&More.

Met Moms&More richt ik mij specifiek op ambitieuze moeders en op de uitdagingen, blokkades en de oplossingen in hun leven en in hun werk. Ik begeleid je in het intensieve PowerMom met Passie – Programma met ondermeer Creatrix®. Ik ben -als eerste in Europa- door het Australische Institute of Women International gecertificeerd Creatrix® Transformologist® en Hoofdtrainer Europa. Verder ben ik gecertificeerd NLP Master Practitioner, gecertificeerd DISC Trainer en hebt ik heel wat opleidingen gevolgd ten behoeve van vrouwen gezondheidszorg, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben aangesloten bij NOBCO, ViV en RBCZ. Ook heb ik het boek “Balanceren tussen Kinderen en Carrière, Een praktische gids voor werkende moeders” geschreven. Ik heb een allergie voor klagers, slachtoffers en lege glazen en houd ontzettend van chocola, wijn en chicklits.

ben je er nog?

Mooi, want ik wil je nog graag dit vertellen.

Dit is de eerste stap die je te zetten hebt om uit je negatieve gevoelens, gedachten en gedoe te kunnen stappen. Om het glas weer als half vol, inplaats van half leeg te gaan zien. Deze EHBO-Kit is stap 1 uit het E-book “Mama is Gestresst”. Dit is een ideale stap en laagdrempelige stap voor als je verlangt naar meer rust, ontspanning en regie. Of als je het spannend vindt om met jezelf aan de slag te gaan, of nog nooit eerder met visualisaties hebt gewerkt.

EHBO voor drukke Moeders

Eerste Hulp Bij Ongewenste emoties voor drukke moeders
7
 • Oefeningen en Binaural Beats voor meer BEWUSTWORDING
 • Oefening om je GRENZEN TE STELLEN en te bewaken
 • Oefening en Binaural Beats om te VERGEVEN
 • Hulp om emoties LOS TE LATEN
 • VERBINDEN met drukke moeders
 • Visualisatie om te ONTSPANNEN
 • Oefeningen en Gratis Sessie (t.w.v. Eur 147,-) om GELUKKIG TE ZIJN
 • BONUS #1: POWERMOM PLANNER (t.w.v. Eur 47,-)
 • BONUS #2: BINAURAL BEATS (t.w.v. Eur 47,-)

heb je een vraag?

Frequently Asked Questions

Deze EHBO-Kit is stap 1 uit het “Mama is Gestresst” E-book en is de eerste stap, eerste hulp, om als drukke moeder weer tot jezelf te komen, rustig te worden en op adem te komen. Om uit je boosheid, verdriet, frustratie en angst te kunnen stappen. Zo maak je immers de weg vrij om dingen in jezelf en in je leven te kunnen gaan veranderen.

Deze EHBO-Kit is ideaal om een eerste stap te zetten naar meer rust, ontspanning en regie. Of als je het spannend vindt om met jezelf aan de slag te gaan, of nog nooit eerder met visualisaties hebt gewerkt. Het is een prachtige opstap naar Stap 2: Soul Surfing en Stap 3: PowerMom met Passie – Programma en Creatrix®.

Ja! De oefeningen, visualisaties, opdrachten en Binaural Beats in deze EHBO-Kit zijn geschikt voor alle vrouwen, moeder of geen moeder.
Kies een van de tools uit deze EHBO-Kit op gevoel of wat op dit moment het meest met je resoneert. Je kan ook voor de tool kiezen die je het meest toepasselijk lijkt of waar je op dit moment het meeste zin/tijd/energie voor hebt. Naast diverse visualisaties, processen en opdrachten bevat deze EHBO-Kit ook Binaural Beats. Dit is een speciale geluidstechnologie die met behulp van diverse frequenties jouw hersengolven positief beïnvloedt.
Een Binaural Beat is het verschil tussen twee frequenties (tonen) die elk uit een andere speaker van een koptelefoon komen, een toon voor het linkeroor en een andere toon voor het rechteroor. Het verschil tussen deze frequenties genereert een derde toon en die toon wordt Binaural Beat genoemd. Deze Binaural Beats hebben een positieve invloed op de hersengolven in je brein. Elke Binaural Beat heeft zijn eigen effect. Zo kan de ene toon je een energie boost geven, terwijl de andere je juist ontspant. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste toon afspelen die hoort bij de gemoedstoestand die je wil voelen.
Heb je een andere vraag, mail me dan even op nikolien@momsandmore.nl

Ik heb geen vragen meer, ik ben er zo klaar voor!

1

"Je kunt een moeder tijdelijk breken, maar dan krabbelt ze weer overeind, gaat naar de kapper, pakt een wijntje en komt terug.

Sterker dan ooit."

klaar om aan de slag te gaan?

Meld je dan nu aan...

NU TIJDELIJK maar

€ 7,-

“Afgelopen week heb ik de toolkit EHBO voor drukke moeders van Nikolien mogen gebruiken. Dat was leuk en fijn om te doen! Ik was een beetje bang voor een strak schema dat ik zou moeten volgen, met opdrachten per week maar niets is minder waar. Nikolien heeft ervoor gekozen om haar toolkit in te richten aan de hand van een aantal thema’s, zoals bewust worden, grenzen stellen, ontspannen. Ik voelde me dan ook vrij om zelf te kijken waar mijn behoefte op dat moment lag. Naast keuze uit thema’s heb je ook keuze uit wat je wilt doen of waar je behoefte ligt; er zitten invuloefeningen in, die wat meer zelfreflectie vragen maar ook visualisaties en fijne ontspannende muziek. Daarnaast is de toolkit mooi vormgegeven waardoor het sowieso al leuk is om ermee aan de slag te zijn. Ik gebruik zelf vaak de affirmaties en boeken van Louise Hay, de toolkit deed me daar wel wat aan denken; prettige stijl, inhoud erg gericht op ‘goed voor jezelf zijn’. Kortom, ik zie de toolkit als een waardevol instrument dat je er even bij kunt pakken op momenten dat je het nodig hebt en/of tijd voor jezelf leuk en nuttig wilt gebruiken.”

Thirza