fbpx

Creatrix®

Kom voor eens en altijd van je emotionele en mentale blokkades af met Creatrix®, speciaal ontwikkeld voor vrouwen!

Creatrix® is de methodiek speciaal ontwikkeld voor vrouwen die worstelen met emotionele en mentale blokkades.

Dat vrouwen anders zijn dan mannen is niets nieuws. Niet alleen fysiek zitten we anders in elkaar, ook hormonaal, emotioneel, mentaal en spiritueel/intuïtief zijn vrouwen niet hetzelfde als mannen.
Raar dan toch dat het gros van de begeleidingsmethodieken ontwikkeld is voor en getest is op mannen? Dit is dan ook de reden waarom 4 op de 5 vrouwen nog steeds zo vast komen te zitten en vast blijven zitten, ondanks al die self-help boeken die ze lezen, challenges en cursussen die ze volgen, en coaches die ze bezoeken. Methodieken die gebruikt worden in begeleiding, coaching en therapie zijn namelijk in de basis niet ontwikkeld voor vrouwen! En werken daarom voor de meeste vrouwen niet of niet goed genoeg.

De meeste methodieken die vrouwen aangereikt krijgen missen dan ook vitale elementen die voor vrouwen essentieel zijn voor diepgaande blijvende verandering. Hieronder zie je een aantal verschillen tussen Creatrix® en andere bekende methodieken voor mentale en emotionele blokkades:

Het is belangrijk dat – wil een methodiek snel, diepgaand én duurzaam werken voor een vrouw – de aanpak hoofd, hart, én onderbuik met elkaar verbindt zodat je zelf met jouw eigen integrale oplossingen kan komen. Dat je niet alleen beter weet dat je bijvoorbeeld goed genoeg bent, maar dit ook deep down zo vóelt. Verder is het belangrijk dat je niet alleen bezig bent met symptoombestrijding, maar dat je naar de kern gaat waar het probleem ooit ontstond. Veelal is dit niet in je eigen leven want emoties en overtuigingen heb je veelal overerfd gekregen van je voorouders, van generatie, op generatie, op generatie (epigenetica). Daarnaast is het belangrijk dat je niet opnieuw allerlei trauma’s, nare gebeurtenissen en vervelende situaties hoeft te herbeleven daar dit enkel trauma’s nog verder verankert in je systeem. Creatrix® help vrouwen snel, diepgaand en met resultaatgarantie van hun blokkades af.
Een aantal jaren geleden was ik op zoek naar een methodiek die vrouwen nu echt blijvend zou gaan helpen tot in de kern. Dus niet als een quick-fix om een strategie om met issue om te gaan (want dat betekent dat het probleem niet weg is). Deze zoektocht bracht mij naar Australië. Ik leerde daar Creatrix® aan Institute of Women International. Ik bracht Creatrix® als eerste naar Europa!

Want Creatrix® is dé methodiek voor en door vrouwen en die dus rekening houdt met hoe jij als vrouw in elkaar zit, met hoe je hersenen werken en de hormonen die je hebt. Die jouw hoofd, hart en onderbuik eindelijk in overeenstemming met elkaar laat zijn, gebaseerd op epigenetica en waarmee je narigheden niet hoeft te herbeleven (pijnloos dus!). Dit is uniek en baanbrekend!

Met Creatrix® word je weer de vrouw die je werkelijk bent, achter al die blokkades en gedoe! En dit werkt, ik geef hier zelfs garantie op!

Creatrix® Transformologist®

Ik bracht Creatrix® als eerste naar Europa. Sindsdien heb ik honderden vrouwen wereldwijd als Creatrix® Transformologist® mogen helpen met hun beren op de weg. Daarnaast ben ik ook Hoofdtrainer en Divisie Manager Europa in Creatrix® Transformology®. Dit betekent dat ik -als enige in Europa- coaches, psychologen, therapeuten en andere professionals opleid tot Creatrix® Transformologist®.

Hoe werkt Creatrix®?

Creatrix® is een hele geavanceerde vorm van visualisatie met je ogen dicht. Creatrix® brengt je naar een plek waar je denken stopt met het onderbreken en overstemmen van je gevoel (je onderbewustzijn) en juist gaat samenwerken mét je gevoel. Zo worden je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in overeenstemming gebracht. Dit zorgt er vervolgens voor dat je écht kan luisteren naar het advies dat je jezelf geeft en ontstaat er niet alleen een weten in je hoofd maar ook een diep innerlijk weten.
Hierdoor ervaar je à-la-minute echte AHA-momenten. Zo kan je niet langer aan je negatieve gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen vasthouden, ga je anders denken, voelen en doen.. Gemiddeld zijn er maar zo’n 4 sessies nodig om van je blokkades af te komen.

Creatrix® is geschikt voor alle emotionele en mentale blokkades: diepe trauma’s, PTSS, depressie, burn-out, een algemeen gevoel van niet happy zijn, zakkelijke blokkades, etc.

In onderstaand filmpje zie je mij een Creatrix®-sessie geven aan een vrouw die al zo’n 40 jaar gelooft dat ze waardeloos is. Binnen een minuut of 15 is het helemaal weg.
En ja, tot op heden is het ook weg gebleven…


Creatrix® ervaren

Misschien sta je nu in standje overleven, wordt je geblokkeerd door je gedachten of gevoelens en haal je daarmee niet het beste uit jezelf. Mogelijk heb je al van alles gedaan om hier vanaf te komen, maar is het nog niet gelukt om je blokkerende patronen werkelijk los te laten. Je bent dan ook niet langer meer op zoek naar een quick-fix of een strategie om met je issues om te gaan, maar ben je klaar voor werkelijke diepgaande en blijvende transformatie.
Of wellicht ben je op zoek naar een manier om niet alleen jezelf te helpen, maar is het je passie om andere vrouwen te helpen met hun beren op de weg en je daarmee te onderscheiden van al die andere coaches en therapeuten.
Om er achter te komen of Creatrix® passend is voor jezelf, of om anderen vrouwen mee te gaan helpen, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende Zoom afspraak. Klik op de knop hieronder:Creatrix® resultaten zijn blijvend

Creatrix® pakt de negatieve emoties en beperkende overtuigingen aan die wij als vrouwen gekregen kunnen hebben door overerving, dus van onze voorouders, de maatschappij en familieconditionering op een onbewust niveau. Het vervangt deze emoties en overtuigingen door een beter weten: door krachtige en positieve gedachten en gevoelens die ons brein inprent voor de toekomst. Zodat wanneer er bepaalde situaties zich voordoen, en je weer getriggerd wordt, je nooit meer dezelfde lading voelt en er op een veel constructievere manier mee om kan gaan. Geen enkel andere methodiek, therapie of proces is zo compleet en holistisch!


Creatrix® verovert de wereld

Deze methodiek verovert in een razendsnel tempo de wereld en zal zelfs een rol spelen in de Hollywood documentaire ‘Impact’. Deze documentaire zal in 2021 in bioscopen wereldwijd te zien zijn:

Ook wanneer je in het buitenland woont of wanneer je niet in staat bent naar de Moms&More praktijk in Woerdense Verlaat te komen, dan kan je Creatrix® ervaren!! Wij zullen al onze sessies online doen. Ervaring leert dat dit net zo effectief en succesvol is als offline sessies.
FAQ

 • Is Creatrix® geschikt voor elke vrouw?
 • Ja, voor elke vrouw die écht van haar beren op haar weg af wil. Het maakt niet uit hoe groot of klein deze beren zijn, wat je achtergrond, beroep of je dromen zijn. Of je nou meer een denker bent, of juist een voeler. Of je nou nuchter en down-to-earth bent, of juist spiritueel. Qua leeftijd is het afhankelijk van de vrouw/het kind of zij de geavanceerde visualisatie goed kan volgen. Dit is maatwerk. Creatrix® werkt verder voor elke vrouw die gemotiveerd en gecommiteerd is om haar leven blijvend te transformeren.

 • Wat zijn de kosten van een Creatrix® traject?
 • Natuurlijk zijn de prijzen belangrijk, maar prijzen vind je niet online. En dat is met een hele goede reden. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat je precies weet wat je gaat krijgen om zo je Creatrix® traject op de juiste waarde te kunnen schatten. Immers, zonder de juiste en volledige context zeggen prijzen helemaal niets. En ja, natuurlijk wil je eerst weten wat iets kost voor je er aan begint. In een persoonlijk gesprek met mij krijg je dan ook alle prijzen op een rijtje. Een Creatrix® traject is absoluut maatwerk. Immers, elke vrouw is verschillend. Dit is geen ‘one size fits all’. Prijzen zijn daarom ook maatwerk en in overleg. Neem daarom ook (vrijblijvend) contact met me op.

 • Waarin verschilt een Creatrix® Transformologist® van andere coaches en therapeuten?
 • Het verschil tussen een therapeut, coach en een getrainde en erkende Creatrix® Transformologist® is dat een Creatrix® Transformologist® de opleiding tot Creatrix® Transformologist® heeft afgerond. Daarmee heeft ze afscheid genomen voor haar innerlijke drama queen, heeft haar eigen beren op de weg aangepakt met Creatrix® en heeft nu een diep innerlijk beter weten. Ze heeft geen emotionele haakjes meer met bepaalde issues, er is geen lading meer. En als rolmodel en voorbeeld deelt ze dit met andere vrouwen. De Transformologist® draagt haar eigen oude verhaal niet meer met zich mee, ze is geen slachtoffer meer. Daarnaast deelt zij graag, helpt zij anderen te groeien en dezelfde weg af te leggen die zij heeft gedaan. Ze is veel meer dan een uitvoerder van een methodiek. Ze begrijpt wat er werkelijk voor nodig is om een vrouw die vast zit diepgaand en duurzaam te helpen. Een Creatrix® Transformologist® is doortastend, sterk, vastberaden, liefdevol, een rolmodel en biedt veiligheid. Ze werkt volgens een gedragscode. Ze roept de hulp in van haar collega Transformologists® wanneer het nodig is want ze durft kwetsbaar te zijn en leidt vanuit authenticiteit in plaats van zich te laten leiden door maskers.

 • Hoeveel sessies heb ik nodig om van mijn blokkades af te komen?
 • Dat is per vrouw verschillend. Gemiddeld heeft een vrouw 4 sessies nodig van ca. 2 uur per sessie. We werken echter op basis van resultaat, 200% commitment en geven je zelfs GARANTIE op het resultaat. Met andere woorden: Ik laat je pas los als jij van je beren af bent. Eerder niet! Deal?

 • Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook Creatrix® ervaren?
 • Ja absoluut! Sessies vinden plaats via Zoom. Dit is net zo effectief als face-2-face sessies.

 • Wat nou als ik het traject ben gestart en het niet voor mij werkt?
 • Creatrix® werkt voor alle vrouwen die echt van hun issues af willen, die er 200% voor gaan. Voordat je aan jouw traject begint hebben wij een uitgebreid voorgesprek. Omdat ik resultaatgarantie geef, zal ik geen traject met je aangaan op het moment dat ik er aan twijfel of de resultaten wel behaald kunnen worden en of het wel voor je zal werken. Zo nodig zal er eerst met een voor-programma gestart worden, alvorens er met Creatrix® verder gewerkt wordt.

 • Waarmee verschilt Creatrix® van EMDR, Hypnose, NLP of andere methodieken?
 • Creatrix® is genderspecifiek, en daarmee dus speciaal voor vrouwen door vrouwen. Het werkt dan ook niet voor mannen. Daarbij wordt hoofd, hart én onderbuik aangesproken, zowel je bewustzijn als je onbewustzijn, je denken én je voelen. Speelt epigenetica een belangrijke rol. Hoef je niet trauma’s, nare herinneringen en vervelende ervaringen te herbeleven, is het veilig en zelfs fijn om te doen. Blokkades worden niet alleen weggehaald, je krijgt er ook levenslessen voor terug. En bovenal is het snel, diepgaand en BLIJVEND! (En daar geef ik je als Creatrix® Transformologists® zelfs GARANTIE op).

 • Blijf ik nog wel mijzelf na Creatrix®?
 • Creatrix® zorgt er voor dat je juist méér jezelf wordt. Weer de vrouw wordt die je bent achter de blokkades, de belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Je wordt weer de vrouw die je bent achter die maskers: authentieker, vrijer, jezelf. Waardoor je ook beter keuzes en stappen kan nemen die écht bij je passen en mensen aantrekt die jouw waarderen om wie JIJ bent.

 • Kan dit allemaal in zo’n korte tijd?
 • Op het moment dat je een vierkant dekseltje op een rond potje draait duurt het lang, gaat het moeizaam en kost het veel bloed, zweet en tranen. Als je het al voor elkaar krijgt past het niet optimaal en ervaar je problemen zoals dat de inhoud van het potje gaat lekken. Als je daarentegen een passend rond dekseltje op het potje draait, gaat het snel, moeiteloos en zit het goed vast. Zo ook bij methodieken die vrouwen voor hun issues aangereikt krijgen. Is de methodiek niet passend voor de vrouw en geen complete methodiek, wordt het een langdurig, moeizaam en vervelend proces. Is de methodiek gemaakt voor jou als vrouw én is het compleet, epigenetisch, veilig, wederkerig én eigen, dan zal het resultaat snel, diepgaand en duurzaam zijn!

 • Ik zit momenteel in een heftige fase. Kan ik niet beter wachten tot de rust is teruggekeerd?
 • Er is nooit zoiets als het perfecte moment. Hoe fijn zou het juist zijn als je NU evenwichtig, rustig, sterk en zelfverzekerd door deze heftige fase heen zou kunnen gaan? Vaak is uitstel een excuus omdat verandering spannend is. En blijf je doen wat je altijd hebt gedaan, ga je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Wil je dat?

 • Ik zou ook wel Creatrix® Transformologist® willen worden! Kan dat?
 • Ja dat kan! Er worden opleidingen gegeven voor invloedrijke vrouwen die echt een kriebel voelen als ze zich in Creatrix® verdiepen en heel graag andere vrouwen van hun issues afhelpen. Maak een afspraak met me, dan vertel ik je er alles over!