Snap Jezelf en de Ander – Scan

Snap waarom je doet zoals je doet, begrijp de ander beter én word zelf beter begrepen

“Opposites attract toch? Ik ben van nature heel erg ongeduldig. Als ik iets bedacht heb moet het nú. Ik leg de lat hoog, vooral voor mijzelf. Ik ga snel en zit altijd in de actie modus. Ik ben dan ook hartstikke gedreven en neem risico’s, spring met mijn ogen dicht het diepe in. Soms (oké, ik geef toe.. meestal) zonder er veel over na te denken. Ik volg mijn gevoel. Ik zit graag in de driver’s seat en ben gefocust op resultaat.

Mijn man daarentegen heeft veel meer geduld, neemt de tijd om dingen te overdenken. Hij is daarbij veel analytischer en gaat veel meer weloverwogen te werk. Hij komt niet zo snel voor verrassingen te staan.

Tot voor kort snapte ik hem echt niet. Werd ik kriegelig van zijn bedachtzame en rustige manier van knopen doorhakken. En begreep ik niet waarom hij mij niet kon bijbenen. En vice versa: hij werd doodmoe van mijn onrust en gejaag.

Maar sinds wij allebei de “Snap jezelf en de Ander – Scan” hebben gedaan met behulp van de DISC methodiek zijn de kwartjes gevallen! Wij zitten gewoon heel anders in elkaar en denken, voelen en doen vaak tegenovergesteld. Niet om elkaar dwars te zitten, maar omdat we zo zijn. Met de “Snap jezelf en de Ander – Scan” hebben we dit nu in no-time inzichtelijk gekregen en daarmee een spiegel voorgehouden gekregen. En omdat ik hem nu begrijp en nog veel beter door heb hoe hij in elkaar zit, kan ik daar nog veel meer begrip, respect, waardering en liefde voor voelen. Opposites attract echt!”

Echt snappen waarom je doet zoals je doet kan heel wat gedoe oplossen.
Boek daarom nu een Scan voor Jezelf  voor Eur 99,-
of een Scan voor Jezelf én de Ander  voor Eur 149,-
(bedragen inclusief BTW)

Snel duidelijkheid

Met de Snap Jezelf en de Ander – Scan krijg je supersnel duidelijk waarom je denkt, voelt en doet zoals je dat doet. Elke verbetering in de relatie met een ander start bij jezelf door te snappen hoe jij zelf in elkaar steekt. Natuurlijk weet je veel over jezelf, maar heb je net als iedereen je blinde vlekken. En blinde vlekken heten niet voor niets zo: je bent je er gewoon niet bewust van. Dit terwijl ze zo ontzettend bepalend zijn voor je doen en laten. En niet alleen jij hebt blinde vlekken, de ander (zoals je partner, familielid of collega) heeft die ook. Juist die combinatie van blinde vlekken kan zorgen voor bijvoorbeeld: irritaties, frustraties, communicatie problemen, onbegrip en korte lontjes. Terwijl écht snappen waarom jij en de ander doen zoals jullie doen heel wat van dat gedoe kan oplossen.


De Scan voor Jezelf (én de Ander)

Met welke bril kijk jij de wereld in? Om jezelf een stuk beter begrijpen zetten we de de DISC methodiek in. Dit is een laagdrempelige, snelle en efficiente persoonlijkheidsanalyse dat je inzicht geeft in jezelf. Allereerst vul je een online vragenlijst in. Je ontvangt daarna een uitgebreid rapport (in het Engels of Nederlands) dat heel veel inzicht in jouw doen en laten geeft. Daarna plannen we een 30-minuten Skype sessie in om jouw rapport te analyseren, interpreteren en te bespreken in relatie tot waar je in je leven tegenaan loopt. Daarbij krijg je ook gouden tips en een stappenplan!

Jouw investering voor de Scan voor Jezelf is Eur 99,- inclusief BTW.

Om niet alleen jezelf een stuk beter begrijpen maar ook de ander (denk bijvoorbeeld aan je partner, je familielid, je collega…) vullen zowel jij als de ander een online vragenlijst in. Jij en de Ander ontvangen daarna een aantal uitgebreide rapporten (in het Engels) die inzicht geven in jezelf, de ander én de wisselwerking die jullie op elkaar hebben. Daarna plannen we een 30-minuten Skype sessie in om jullie rapporten te analyseren, interpreteren en te bespreken in relatie tot waar jullie tegenaan lopen. Daarbij krijgen jullie ook gouden tips en een stappenplan!

Jullie investering voor de Scan voor Jezelf én de Ander is Eur 149,- inclusief BTW.


Alle sessies zijn online, dus ook wanneer je in het buitenland woont kan je de Scan doen!

Wat anderen hierover zeggen…

Wow! De Snap Jezelf en de Ander – Scan heeft écht mijn relatie gered. Ik begrijp mijn man nu zo veel beter waardoor het ook een stuk beter tussen ons gaat!Elise

Boek nu een Scan!

Door onderstaand formulier in te vullen boek je de “Scan voor Jezelf” óf de “Scan voor Jezelf én de Ander”.
Zodra ik het formulier heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de gegevens van de Scan toe te sturen en een 30-minuten sessie in te plannen.

Informatie en Aanmelden - Scan voor Jezelf (én de Ander)

 

Verificatie