PowerMom met Passie – Programma

Ontdek wat jou nu precies blokkeert in je leven en reken daar snel mee af…

Ontdek wat jou nu precies blokkeert in je leven en krijg hiervoor direct lange termijn oplossingen. Zo is de weg vrij om in no-time een gelukkige PowerMom met Passie te zijn.
 
Met garantie!

Programma

Met het PowerMom met Passie – Programma gaan wij samen een op maat gemaakt intensief programma in waarbij je inzicht krijgt in wat jou nu precies tegenhoudt om het leven te leiden waar jij voor in de wieg gelegd bent, welke emoties en overtuigingen je blokkeren en welke beren op de weg je tegenhouden om een leven te leiden waarin je je gelukkig, energiek en sterk voelt. Vervolgens lossen we deze blokkades snel op. Ook krijg je voor je zelf heel duidelijk waar jij in je leven en in je werk nu echt gelukkig van wordt en neem je concrete stappen om dit te bereiken. Door het PowerMom met Passie – Programma krijg je waardevolle inzichten. Dat is mooi, maar we gaan verder dan dat. Tijdens dit programma zal ik je ook aanzetten tot het werkelijk nemen van actie, dus niet alleen denken maar ook doen zodat je in de rijdende trein zit! Door dit programma zal je binnen no-time een positieve en lange termijn verandering in je leven ervaren. Daar geef ik je zelfs garantie op!

Het PowerMom met Passie – Programma van Moms&More is getest door Viva Mama!

Laat het losss, laat het gááán! Cursus: word een relaxte moeder

Klik op de afbeeling om het artikel te lezen!


Woman’s Transformology® en Creatrix®

 


Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen. Daar vertel ik je niets nieuws. Onze hersenen werken anders, ons systeem zit anders in elkaar en wij hebben te maken met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuitie, creativiteit en moederlijke instincten, kortom de Female Factor. Wist je dat het gros van de begeleidingsmethodieken ontwikkeld is door en voor mannen? Geen wonder toch dat een hoop dingen die jij tot nu toe al hebt geprobeerd gewoon niet bij je werken. Jij bent immers een vrouw! Als eerste in Europa mag ik jou begeleiden met Creatrix®, dé methodiek voor en door vrouwen van het Australische Institute of Women International en die dus rekening houdt met hoe jij als vrouw in elkaar zit, met hoe je hersenen werken en de hormonen die je hebt. Dit is uniek en baandoorbrekend! Op dit moment zijn er geen andere methodieken bekend in de wereld die hier rekening mee houden op die manier waarop Creatrix® dat doet. En dat zorgt er voor dat jij als vrouw in no-time transformeert naar de persoon die je werkelijk bent, achter al die blokkades en gedoe! En dit werkt, ik geef hier zelfs garantie op! Nadat je al die belemmerende emoties en overtuigingen hebt losgelaten kan je met een eerlijke en frisse blik de wereld in kijken, en nog belangrijker: naar je zelf kijken. Dan is het ook tijd voor stap 2: het uitvinden waar jij voor in de wieg bent gelegd en daar concrete stappen in zetten. Niet alleen denken maar ook doen! Dit programma is maatwerk. Gemiddeld duurt het complete programma een kleine 2 maanden.

Hoe werkt Creatrix®?

Regelmatig krijg ik de vraag: ‘Ik hoor de laatste tijd zoveel over Creatrix®, maar wat is het nou?’

In onderstaand filmpje zie je mij een Creatrix®-sessie geven aan een vrouw die al zo’n 40 jaar gelooft dat ze waardeloos is. Binnen een minuut of 15 is het helemaal weg.
En ja, tot op heden is het ook weg gebleven…

Dit zegt Helen er over na Creatrix® te hebben ervaren:

“Ik had een verlammende angst om niet goed genoeg te zijn, naast allerlei andere angsten, die mij in de weg stonden om mijn leven volledig te leven. Toen ik Creatrix® ervoer, voelde het alsof deze beperkende overtuiging weg was op zo’n diep niveau dat ik er niet eens meer bij kon. Het was vervangen door mijn innerlijke wijsheid en geweldige levenslessen. Ons onderbewustzijn wéét namelijk wat er nodig is zodat je beren op de weg niet meer hoeft te ervaren. Creatrix®, een hele geavanceerde vorm van visualisatie met je ogen dicht, laat dit intens binnen komen. Ik realiseerde wat een saboteur mijn bewustzijn, mijn hoofd, kan zijn! Ik ben niet langer bang dat ik niet goed genoeg ben en het voel alsof ik bevrijd ben.

Creatrix® pakt de negatieve emoties en beperkende overtuigingen aan die wij als vrouwen gekregen kunnen hebben door overerving, dus van onze voorouders, de maatschappij en familieconditionering op een onbewust niveau. Het vervangt deze emoties en overtuigingen door een beter weten: door krachtige en positieve gedachten en gevoelens die ons brein inprent voor de toekomst. Zodat wanneer er bepaalde situaties zich voordoen, en je weer getriggerd wordt, je nooit meer hetzelfde lading voelt en er op een veel constructievere manier mee om kan gaan. Geen enkel andere methodiek, therapie of proces is zo compleet en holistisch!”


Ook wanneer je in het buitenland woont of wanneer je niet in staat bent naar de Moms&More praktijk in Bloemendaal te komen, dan kan je het PowerMom met Passie – Programma volgen! Wij zullen al onze sessies online doen. Ervaring leert dat dit net zo effectief en succesvol is als offline sessies.


Wat anderen hierover zeggen…

Een berichtje van cliénte J. na haar eerste sessie bij Moms&More:

Wil je een echte, en vooral blijvende, verandering in de harmonie tussen werk en privé? Geef jezelf dan een PowerMom met Passie – Programma bij Nikolien cadeau! Nikolien helpt je door middel van motiverende gesprekken op een positieve manier door te zetten en daar te komen waar je al jaren van droomt!Nathalie Krom, Ondernemende Marketeer
Echt een doorbraak. Ik was hier al jaren naar op zoek! Ik was al jaren met therapie en coaching bezig. Ik begreep mezelf heel goed en weet wat mijn verleden tot gevolg heeft gehad. Alleen ik kon nooit door bepaald gedrag heen komen. Dat is met het PowerMom met Passie – Programma voor het eerst wel gelukt.I.D., Journalist
Met het PowerMom met Passie – Programma heb ik bereikt dat ik mij veiliger en zekerder voel vanuit mijzelf en niet door situaties of mensen om mij heen. Ik kijk terug op een succesvol programma waarbij ik, naast aandacht voor bewustwording, ook een stukje extra zekerheid heb gewonnen. Hardnekkig ingesleten gedragspatronen, blokkades en mechanismen zijn fundamenteel aangepakt en opgeruimd.
Ik ben erg blij met de begeleiding door Nikolien. Ik vind haar zowel professioneel als empatisch en ervaar heel veel steun hiervan.Anoniem, Arts

Lees wat meer moeders over dit programma te zeggen hebben en wat hun ervaringen zijn.


Tarieven

Moms&More wil er voor elke moeder zijn, ongeacht haar situatie en omstandigheden, en streeft er naar dat het PowerMom met Passie – Programma voor alle moeders bereikbaar is. Daarom zijn prijzen, prijsafspraken en afspraken rondom betaaltermijnen voor dit programma maatwerk en in overleg.

What’s next…

Het PowerMom met Passie – Programma is er dus voor vrouwen die in standje overleven staan, die leven van weekend naar weekend en vakantie naar vakantie. Vrouwen die hun dag wel doorkomen maar niet echt happy zijn, die flow missen en graag weer gelukkig zijn met zichzelf en hun leven.
Om dit te bereiken bestaat het programma uit 2 fases. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie doorlopen we ofwel fase 1, ofwel fase 1+2.

Fase 1 bestaat uit het oplossen van jouw beren op de weg, jouw negatieve emoties en belemmerende overtuigingen, zoals: ik ben niet goed genoeg, stress, onzekerheid, verdriet, boosheid, frustratie, schaamte, schuldgevoelens, angst etc. Deze beren gaan we dus snel en blijvend van de weg halen zodat ze je niet langer meer blokkeren. Waardoor je de touwtjes weer in handen krijgt en werkelijk aan het roer gaat staan van voelen en denken, keuzes maken en stappen zetten. Dit doen we door middel van Creatrix®. En dat gaan we doen net zolang als nodig is totdat ze je niet langer blokkeren, eerder laat ik je niet los. Gemiddeld staan hier 4 wekelijkse sessies voor à 2 uur per sessie, maar het gaat mij om het resultaat en niet om de hoeveelheid sessies. Ik werk daarom ook met één pakketprijs (en dus niet op uur-factuur basis), ongeacht het aantal sessies die we nodig hebben. Dit omdat ik je pas weer laat gaan als jij je weer goed voelt. Dus je krijgt 200% commitment van me!

Daarna is het eventueel tijd voor Fase 2. In ​F​ase 2 gaan we aan de slag met het nemen van concrete beslissingen rondom je werk en je leven en daarin stappen zetten zodat je meer gaat doen van waar jij voor in de wieg bent gelegd. Hierdoor ontstaat er een vuurtje in je wat leidt tot meer positiviteit, energie, en flow. We meten dit aan de hand van doelen. Gemiddeld staan hier ook 4 weken voor. Maar ook hier laat ik je pas los als we klaar zijn. Dit betekent resultaatgarantie!

Het programma is een pakketprijs voor ofwel fase 1, ofwel fase 1 + 2. Wat de investering voor dit programma dan ook voor je is, is zoals gezegd maatwerk en dus afhankelijk van jouw situatie en wat jij nodig hebt. Om dit goed in te kunnen schatten is het belangrijk dat we hier even vrijblijvend met elkaar over gaan sparren in een Skype gesprek. Niet salesy, pushy, slimey en sleazy, maar open, integer en eerlijk. Zodat jij de juiste stappen zet en keuzes maakt zodat je die transformatie in je leven gaat krijgen waar jij gelukkiger van wordt.

Klik dan ook snel in mijn agenda hieronder om jouw Skype afspraak direct met mij in te plannen op een dag en tijd dat jou het beste schikt.

LET OP!
Ik heb een supervolle agenda met momenteel Creatrix®-sessies in 10 verschillende landen. Daarom heb ik maandelijks maar een paar plekken beschikbaar voor deze gesprekken. Dus mocht je er niet uitkomen in mijn agenda, laat het me weten via nikolien@momsandmore.nl en dan ga ik mijn best doen om een plekje vrij te maken voor je.

KLIK EN BINNEN 2 MINUTEN HEB JE EEN START GEMAAKT MET JOUW TRANSFORMATIE!

Pijl naar beneden