HormoonBoost voor Moms – Traject

Stop de hormonale rollercoaster en krijg je hormonen in het gareel!

Hoe voel jij je?
Natuurlijk wil je je energiek voelen, opgewekt, lekker in je vel en gezond. Je wil stralen, knallen, schitteren en je weet hoe je goed voor jezelf en je gezin moet zorgen.
Maar…

In plaats hiervan voel je je futloos, moe en down. Je lijf doet niet wat jij wil, het ziet er niet uit zoals jij dat wilt en je hebt je al verschillende keren gemeld bij de huisarts met vage klachten en kwaaltjes. Sinds je moeder bent lukt het je niet om je fysiek weer goed te voelen.

Normaal of hormonaal?

Het gebeurt maar al te vaak dat moeders symptomen zoals vermoeidheid, overtollige kilo’s en stemmingswisselingen voor lief nemen. We vinden het bijna logisch dat we ons niet topfit voelen. Moederschap; nobody said it was easy.

Inmiddels wordt steeds duidelijker dat je hormonen een belangrijke rol spelen. Je bent zwanger geweest, je bent bevallen en er is van alles in en met je lichaam gebeurd. Het zou gek zijn om je hormonen niet mee te nemen als onderdeel van de oplossing om als moeder weer lekker in je vel te zitten. Want zelfs jaren na je bevalling kunnen je hormonen nog uit evenwicht zijn, met alle gevolgen van dien!

Zes weken werken aan je hormonen, bewustzijn voor een leven lang

Denk jij dat jouw hormonen uit evenwicht zijn? Stop met het kijken naar en vergelijken met andere moeders bij wie het moederschap vanzelf lijkt te gaan! Verbeter je hormoonhuishouding, versterk je immuunsysteem, krijg weer energie en zit lekker in je vel. Want als het goed gaat met jou, dan gaat het ook goed met je gezin!

Het HormoonBoost voor Moms – Traject bestaat uit:

  • Intakegesprek
  • Hormoonanalyse
  • Persoonlijk advies
  • 5 Skype sessies
  • 6 Weken e-mail begeleiding
  • 6 Weken Whatsapp-begeleiding
  • Het boek “De boodschappencoach” van Ralph Moorman
  • 18 Recepten

Samen zullen we gaan onderzoeken welke aanpassingen in levensstijl nodig zijn voor jou om je uit je hormonale rollercoaster te halen zodat je je weer fit, energiek en ontspannen voelt. Dit is heel persoonlijk en op maat gemaakt. Dus geen standaard one size fits all programma, maar een geheel op jou en jouw situatie afgestemd traject. Begeleiding is erop gericht het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat de adviezen voor jou haalbaar zijn en je ze goed kunt integreren in je dagelijkse, drukke leven als moeder.


Ook wanneer je in het buitenland woont of wanneer je niet in staat bent naar de Moms&More praktijk in Bloemendaal te komen, dan kan je het HormoonBoost voor Moms – Traject volgen! Al onze sessies zijn immers online!


Coach Vanessa (38) is moeder van Dex (5) en Morris (4). Zij is trainer Hormoonfactor, orthomoleculair voedingsadviseur en psycholoog. Zij begeleidt vrouwen met het ontzwangeren en helpt moeders met hormonale klachten op weg naar hormonaal evenwicht en de gezonde levensstijl die hierbij nodig is.


Boek jouw HormoonBoost voor Moms – Traject!

Door onderstaand formulier in te vullen vraag je meer informatie aan of boek je direct HormoonBoost voor Moms – Traject. Zodra het formulier ontvangen is, neemt Vanessa zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie en Aanmelden | HormoonBoost voor Moms - Traject

 

Verificatie